Close sidebar
Close sidebar

Alertă alimentară în România: Un cunoscut magazin a retras de la vânzare un produs suspectat de contaminare cu Salmonella

Un mare magazin din România și-a informat clienții, luni, că a retras de la raft a un produs care ar putea fi contaminat cu Salmonella.

Alexandra Costea,

Alertă alimentară în România: Un cunoscut magazin a retras de la vânzare un produs suspectat de contaminare cu Salmonella

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Lanțul de magazine Mega Image a anunțat că retrage de la vânzare un anumit sortiment de cârnaţi pentru că există posibilitatea infectării cu Salmonella, conform anunţului postat de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Citeste si: Un taximetrist a fost bătut de trei indivizi care au refuzat să poarte masca de protecție: ,,Am crezut că nu mai scap"

Ce produs a fost retras de la raft din cauza unei posiblie contaminări cu Salmonella

Mai exact, este vorba despre produsul DLL MINI CARNATI 125G, număr lot 541858 cu termen de valabilitate 20 aprilie 2022.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

,,Dorim să vă aducem la cunoştinţă că Mega Image a retras de la vânzare produsul: 28889 DLL MINI CARNATI 125G. Retragerea produsului de pe piaţă şi rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanşate la solicitarea furnizorului, constatându-se posibila contaminare cu Salmonella. Toate produsele retrase urmează a fi distruse. Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image solicită clienţilor să nu consume produsul cu lotul sus menţionat şi roagă cu amabilitate să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s-a achiziţionat produsul.

Consumatorii sunt rugaţi să returneze produsul cu datele menţionate mai sus până la data de 14.02.2022", își informează Mega Image cumpărătorii.

Lotul de cârnați care ar putea fi contaminat cu Salmonella a fost distribuit în magazinele Mega Image Cobălcescu, Siseşti şi Barbu Văcărescu, toate din Bucureşti, şi Copou din Iaşi.

Citeste si: O româncă a lovit mortal cu mașina o mamă și pe fiul ei de 5 ani

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI