În urma incidentului, un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost arestat.

Avionul, un Boeing 777, venea de la Moscova și se îndrepta spre Bangkok, Thailanda.

„O să-l fac să explodeze”

După ce a fost anunțată o alertă cu bombă, pilotul aeronavei a fost forțat să aterizeze pe Aeroportul Internațional Indira Gandhi din New Delhi. În avion se aflau 400 de persoane, dintre care 386 de pasageri și 14 membri ai echipajului.

Toți evacuați în siguranță. Potrivit rapoartelor poliției, cu puțin timp înainte, un e-mail care conținea amenințarea a fost trimis: „O să-l fac să explodeze”.

Citeste si: Bătaie cu pumnii și picioarele între două adolescente. Polițiștii au început o anchetă

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Aceasta este a treia alertă cu bombă din Delhi din ultimele săptămâni. Pe 3 octombrie, Forțele Aeriene au primit raportul privind o amenințare cu bombă a unui zbor direct către China din Iran, care survola spațiul aerian indian.

Pe 30 septembrie, un zbor direct către Malaezia a fost amânat din cauza unei dispute între pasagerii aflați deja la bord, care vorbeau despre o bombă la bord.

Citeste si: Ionela a fost ucisă cu sânge rece de iubit pentru că refuza să se prostitueze. Ce pedeapsă a primit călăul tinerei

În urma incidentului recent, poliția a deschis o anchetă.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si