Palatul Versailles a fost din nou evacuat, marți, în jurul prânzului după o amenințare cu bombă. Departamentul de comunicare a anunțat operațiunea de evacuare ”din motive de securitate”. O echipă de genişti se deplasează către Palatul Versailles.

Sute de vizitatori, evacuați din Palatul Versailles

”Dragi vizitatori, din motive de securitate, Palatul Versailles evacuează vizitatorii și își închide porțile astăzi, marți, 17 octombrie.

Vă mulțumim pentru înțelegere”, este anunțul postat pe rețelele de socializare.

Sâmbătă, a fost o altă amenințare cu bombă la Versailles care a dus la evacuarea tuturor vizitatorilor.

Alertă cu bombă la Palatul Versailles

Alertă cu bombă la Palatul Versailles

[Sursa foto: Pexels.com]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV: Profilul teroristului din gruparea Hamas. Greșelile care îi dau de gol pe cei infiltrați în Israel. Cum pot fi recunoscuți teroriștii/ ”Teroriștii nu poartă uniformă, ei se află printre cetățeni”

Alertă maximă în Franța

Franța a decis, vineri, ridicarea nivelului de securitate la cel mai înalt nivel. Decizia a fost luată în urma atacului cu cuțitul de la Arras, în nordul țării, comis de un tânăr de origine cecenă.

Astfel, 7.000 de soldați și forțe de securitate au fost puse în alertă în toată țara. Ordinul a fost dat de Emmanuel Macron, care a spus că "până la 7.000 de soldați din forța Sentinelle vor fi dislocați de acum până luni seara și până la noi ordine".

Nivelul „urgenţă atentat” este un apel la vigilenţă adresat instituţiilor franceze şi populaţiei şi permite consolidarea dispozitivelor de militari ai operaţiunii „Sentinelle”, pentru a sprijini poliţia şi jandarmeria în protejarea cetăţenilor.

Și Muzeul Luvru a fost evacuat în urma unei amenințări cu bombă

Și Muzeul Luvru a fost evacuat în urma unei amenințări cu bombă

[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Alertă de securitate la Luvru. Muzeul a fost evacuat

Și Muzeul Luvru a fost evacuat în urma unei amenințări cu bombă

Muzeul Luvru din Paris a fost evacuat, sâmbătă, din cauza unei amenințări cu bombă. Din fericire, s-a dovedit o alarmă falsă, dar muzeul a ramas închis pe toată durata zilei de sâmbătă.

”Luvru a primit un mesaj în care se anunța un risc pentru muzeu și vizitatorii săi și am ales(...) să-l evacuăm și să-l închidem pentru o zi, în timp ce efectuăm verificările esențiale”, a declarat un purtător de cuvânt.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si