Close sidebar
Close sidebar

Alertă cu bombă pe Aeroportul Otopeni

A fost panică sâmbătă seara pe Aeroportul Otopeni. O aeronavă care pregătea să decoleze de la Bucureşti spre Amsterdam s-a întors de pe pistă, în urma unei alerte cu bombă.

Andreea Stoica,

Alertă cu bombă pe Aeroportul Otopeni

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Aeronava Boeing avea 87 de pasageri la bord. Aceasta se pregătea să decoleze spre Amsterdam, dar s-a întors de pe pistă pe platforma Aeroportului Henri Coandă, din cauza unei alerte cu bombă.

Anunţul făcut de SRI

A fost o amenințare prin 112 cum că ar exista un dispozitiv exploziv la bordul unei aeronave, potrivit reprezentanţilor Serviciului Român de Informaţii.

„A fost o amenințare cu bomba prin 112, cum că ar exista un dispozitiv exploziv la bordul unei aeronave. Echipa Antitero a executat procedurile specifice, au fost debarcați pasagerii, debarcate bagajele și rescanate. Procedura s-a încheiat în urmă cu câteva minute, nu se confirmă. Totul va reveni la normal”, transmite SRI.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

Alertă cu bombă pe Aeroportul Otopeni

Toţi pasagerii au fost debarcaţi, iar echipe ale SRI și Antitero au verificat bagajele din compartimentul cargo al aeronavei.

În cele din urmă, s-a dovedit că ameninţarea era falsă.

Călătorii care urmau să plece spre Amsterdam au fost cazaţi gratuit la hotel.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI