Close sidebar
Close sidebar

Alertă de incendiu în Brașov! Un om a murit şi 50 de persoane au fost evacuate

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seară, într-un bloc de garsoniere din Braşov, 50 de persoane fiind evacuate din cauza flăcărilor care se manifestau violent la etajul al patrulea al imobilului. Echipajele de intervenţie au găsit la locul incendiului o persoană carbonizată.

Alina Raducu,

Alertă de incendiu în Brașov! Un om a murit şi 50 de persoane au fost evacuate

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit reprezentanţilor ISU Braşov, incendiul a izbucnit într-o cameră de la etajul al patrulea al unui bloc de garsoniere de pe Aleea Violetelor, din municipiul Braşov. Acolo au ajuns 4 autospeciale de stins incendii cu apă şi spumă, 2 autoscări mecanice şi 2 echipaje SMURD.

Incendiu devastator într-un bloc din Brașov, unde o persoană a fost declarată decedată

La sosirea echipajelor de la ISU Braşov, pompierii au constatat că incendiul se manifesta violent. În încăpere a fost descoperit trupul carbonizat al unei persoane.

Alţi 50 de locatari au fost evacuaţi. În urma incendiului nicio altă persoană nu a suferit arsuri sau intoxicaţii, la ora transmiterii acestei ştiri incendiul a fost localizat şi se lucrează la lichidarea acestuia.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: VIDEO- Incendiul de la Matei Balș. Filmul evenimentelor unei tragedii

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI