Autoritățile o caută de urgență pe Elena Gabriela Brătan! Cetățenii care o văd sunt rugați să sune de urgență la 112! Femeia este bolnavă, iar înainte de internare locuia în Brașov. Autoritățile desfășoară căutări terestre și aeriene în ambele județe.

Alertă dispariție! Elena Gabriela Brătan a dispărut dintr-un azil de bătrâni din Argeș

Alertă dispariție! Elena Gabriela Brătan a dispărut dintr-un azil de bătrâni din Argeș

Semnalmente Elena Gabriela Brătan 

Femeia are aproximativ 1,55 m înălţime, 60 de kilograme, ochi căprui, păr alb, poartă ochelari de vedere, iar la momentul plecării purta pulover crem/bej, cu dungi (roşu, galben şi portocaliu), pantalon din fâş negru, papuci de culoare albastră.

Citește și: O copilă de 9 ani a dispărut fără urmă în timp ce se plimba cu bicicleta. Micuța se afla în camping cu părinții. A plecat timp de 15 minute și nu s-a mai întors niciodată

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Semnalmentele au fost făcute publice încă de ieri, dar nimeni nu ar fi văzut-o. Poliţiştii din Argeş au început căutările încă de ieri, sprijiniţi de voluntari, însă fără rezultat. Acţiunea de căutare a fost extinsă. 

La activităţile de căutare desfăşurate ca urmare a sesizării privind plecarea voluntară a femeii de 86 de ani, de pe raza comunei Dâmbovicioara, participă, în sprijinul poliţiştilor câmpulungeni, şi un echipaj canin din cadrul Serviciului Criminalistic Argeş, jandarmi şi pompieri argeşeni, lucrători din cadrul Salvamont, precum şi voluntari din localitate.

Alertă dispariție! Elena Gabriela Brătan a dispărut dintr-un azil de bătrâni din Argeș

Alertă dispariție! Elena Gabriela Brătan a dispărut dintr-un azil de bătrâni din Argeș

De asemenea, a fost primit sprijin aerian din partea Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne. Totodată, verificările au vizat şi domiciliul persoanei în cauză, proximitatea domiciliului, unităţile spitaliceşti precum şi în zonele cunoscute a fi fost frecventate anterior de aceasta, însă, până la acest moment, persoana nu a fost găsită ”, informează Poliţia judeţeană Argeş.

Persoanele care o văd sunt rugate să sune la 112

Cei care au văzut-o, sau pot oferi informații, sunt rugați să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliţia Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100. 

Citește și: Alertă-copil dispărut. Alisia a plecat de acasă și nu s-a mai întors


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si