Femeia din imagini face curat intr-un bloc din sectorul 4 al capitalei. Ne povesteste cum a ajuns victima a periculoaselor rozatoare.

"N-a apucat sa imi sparga manusa de cauciuc. M-a strans, m-a durut dar, nu a spart-o. Doamne fereste"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Sobolanii pot transmite boli care pot fi cu potential letal. Una dintre bolile cele mai grave si cele mai frecvente, mai ales in sezonul cald este leptospiroza. Se manifesta prin febra, cefalee, insuficienta hepatica si renala si daca nu este tratata si depistata la timp poate duce la deces"

Au trecut ani de cand n-a mai aparut o echipa de deratizare. Asa ca administratorii blocurilor au cumparat din bani proprii otrava. Nu fac fata insa numarului foarte mare de sobolani.

Chiar si in fata Guvernului au fost filmati sobolani. Nu se mai sperie deloc de lumea care circula pe trotuare si se plimba nestingheriti prin curtea insititutiei.

Primariei Capitalei ne transmite ca asociatiile de proprietari ar trebui sa deratizeze blocurile.

Iar in privinta spatiilor publice, Consiliile locale sunt cele responsabile. Oamenii nu mai spera sa vada deratizarea. Noroc cu pisicile.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si