Close sidebar
Close sidebar

Alertă în Egipt, la mai bine de 200 de km de Fâșia Gaza. O rachetă a lovit un spital

Egiptul este în stare de alertă, după ce, în orașul Taba, situat la aproximativ 200 de kilometri distanță de Fâșia Gaza, o rachetă a lovit un spital.

Alexandra Costea,

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Situația din Orientul Mijlociu se deteriorează de la o zi la alta, iar evenimentul de joi spre vineri noapte vine ca o confirmare a acestei idei.

O rachetă a lovit recent o unitate medicală în orașul Taba din Egipt, situat la 220 de kilometri distanță de Fâșia Gaza. Explozia cauzată de rachetă a afectat, de asemenea, un autoturism și a provocat rănirea a cel puțin șase persoane.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

[Sursa foto: Twitter]

Autoritățile egiptene au demarat cercetările în acest caz

Mai mulți locuitori ai orașului egiptean Taba au povestit că au auzit o explozie puternică și apoi au văzut cum o coloană de fum se ridica în aer.

Deoarece distanța până la zona operațiunilor militare desfășurate de militanții Hamas și armata Israelului este semnificativă, originea rachetei rămâne incertă în acest moment.

Cu toate acestea, potrivit jurnaliștilor egipteni, citați de Jerusalem Post, autoritățile au demarat o anchetă pentru a elucida această situație.

Știre în curs de actualizare ... 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI