Close sidebar
Close sidebar

Alertă în Galați! Bianca Mariana, o sportivă de 19 ani, dispărută fără urmă

O jucătoare de hochei în vârstă de 19 ani, din județul Galați, a dispărut din data de 14 august. Bobu Bianca Mariana este de negăsit de la începutul lunii august, perioada în care a încetat să mai folosească și conturile de socializare pe care le deținea și pe care intra zilnic.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tânăra se afla în grija bunicii și a unei mătuși la momentul dispariției, mama sa fiind decedată.

Ultima dată când a fost văzută, Bianca Mariana se afla în compania unui amic cu care se presupune că a plecat în Germania.

Bărbatul a mai fost văzut ulterior în Galați, însă nu în compania Biancăi. Atât fostul antrenor al fetei cât și colegele din echipa de hochei din care făcea parte au încercat să dea de urma ei, însă fără rezultat, iar acum apelează la ajutorul autorităților pentru găsirea ei.

Alertă în Galați

Când autoritățile s-au mobilizat și au început căutările pe contul personal de facebook al Biancăi a apărut un mesaj: „Pentru cei din familia mea: sunt bine! Nu s-a întâmplat nimic cu mine, vă rog nu vă

faceți griji pentru mine. Nu vreau să mai am facebook. Și pe ceilalți din afara familiei vă rog să nu vă mai băgați e alegerea mea și atât!”. La scurt timp, contul de facebook a fost dezactivat. Curios este faptul că nimeni nu reușește să vorbească cu ea la telefon, iar rudele nu au mai putut lua legătura cu fata din data de 14 august, lucru care nu se întâmpla până acum. 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

„Bianca e de negăsit. În momentul în care am început să investigăm pe facebook-ul ei a apărut un mesaj în care ea spunea că este bine, că nu mai vrea să aibă facebook și că vrea să fie lăsată în pace.
La câteva zile după ce am săpat mai mult, contul Biancăi a fost închis.
Doar cu câteva zile înainte ca Bianca să dispară aceasta a vorbit cu o colega de echipa căreia îi spunea că de abia așteaptă să înceapă sezonul.

a declarat o colegă din echipa de hochei.

Citeste si: Tragedie desprinsă din filme de groază! O femeie și-a găsit sfârșitul mâncată de propriul animal! Detalii care vă pot afecta emoțional!

Jucătoare de hochei dată dispărută

Coechipierii și familia Biancăi cer acum ajutorul autorităților și celor care au interacționat cu ea din data de 14 august 2019 și până în prezent.

Citeste si: Specialiștii spun cum s-a produs de fapt accidentul cu 10 morți din Ialomița

Fata dispărută se numește Bobu Bianca Mariana, are 1,65 metri, aproximativ 60 de kg, păr șaten lung, fața ovală, ochii căprui și tenul deschis la culoare.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: O femeie din Iran, celebră pe Instagram pentru operaţiile estetice, a fost arestată pentru "blasfemie"

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia apelând numărul unic de urgenţă 112.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI