Este alertă în Vâlcea după ce un bărbat în vârstă de 55 de ani din Vlădești s-au fi aruncat în apele râului Olănești. Incidentul a fost raportat la ora 13:45, iar de atunci pompierii îl caută pe bărbatul care a dispărut în ape. O femeie care îngrijea animalele bărbatului spune că omul a sărit de bună voie în apă, ea fiind și cea care a anunțat autoritățile.  

Citește și: „Voi ce ați realizat în viaţă?” Sora lui Babasha sare în apărarea cântărețului, după ce a fost huiduit la concertul Coldplay: „Nu este prima dată când ne lovim de așa ceva”

barbat disparut, pompieri valcea, raul olanesti

Bărbatul ar fi sărit în apă de bună voie. 

[Sursa foto: voceavalcii.ro]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special- wowbiz.ro

„Astăzi, 18 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Băile Olănești au fost sesizați, cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat în râul Olănești.

De îndată, polițiștii au demarat activități specifice de căutare, găsind astfel bunurile persoanei în zona barajului Vlădești, stabilind că este vorba de un bărbat de 55 de ani, din localitatea Vlădești. În acest moment, pompierii desfășoară operațiuni specifice pentru identificarea bărbatului”,

a transmis IPJ Vâlcea.

Primarul spune că bărbatul s-ar fi aruncat în apă după o ceartă cu sora lui 

La fața locului a ajuns și primarul localității Vlădești. Acesta spune că victima ar avea anumite probleme psihice și că ar fi recurs la gestul extrem după o ceartă cu sora lui.  

„Așa se presupune (n.r. că a încercat să se sinucidă), căutările sunt în toi.

S-au găsit buletinul și telefonul lăsate pe un mal. E doar o baltă mică. În zona din amonte au fost făcute căutări cu scafandri. Este vorba de o persoană care are ceva tulburări, se pare. În urma unei supărări, probabil cu sora sa, a încercat să-și pună capăt zilelor. Acum să vedem dacă mai are vreo șansă de a fi salvat”, a spus primarul, conform Vocea Vâlcii.

Citește și: Războiul pentru Primăria Sectorului 2 continuă! Radu Mihaiu spune că sute de voturi au dispărut: „Găsim seturi noi de nereguli”

barbat disparut, pompieri valcea, raul olanesti

Primarul din Vlădești, Adrian Cosac

 

[Sursa foto: voceavalcii.ro]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si