Close sidebar
Close sidebar

Alertă la Kiev: Locuitorii, sfătuiţi să meargă în adăposturile anti-aeriene. Sirenele au fost declanșate

Este alertă maximă la Kiev! Locuitorii capitalei ucrainene au fost sfătuiţi să meargă în adăposturile anti-aeriene vineri dimineaţă. Se întâmplă la o zi după ce Rusia a desfăşurat cel mai mare atac aerian de când a început războiul.

Mircea Pop,

Alertă la Kiev: Locuitorii, sfătuiţi să meargă în adăposturile anti-aeriene. Sirenele au fost declanșate

[Sursa foto: Volodimir Zelenski - Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vineri dimineață, în jur de ora 2.00, autorităţile oraşului Kiev au emis o alertă pe canalul de Telegram. Astfel, sirenele de alarmă au fost activate și locuitorii sfătuiți să meargă în adăposturile anti-aeriene.

Oleksei Kuleba, guvernatorul regiunii Kiev, a anunțat pe Telegram că este în desfăşurare un ” atac cu drone ”.

Atac cu drone asupea Kievului

Volodimir Zelenski a afirmat, în mesajul video de joi seară, că în cursul zilei comandamentele aeriene din centrul, sudul, estul şi vestul Ucrainei au respins 54 de rachete ruseşti şi 11 drone. Totodată, Zelenski a precizat că majoritatea regiunilor se confruntă cu pene de electricitate. 

Citește și: Războiul continuă în Ucraina: 54 de rachete lansate de Rusia au fost doborâte de armata ucraineană

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Zonele unde nu exista electricitate includeau capitala Kiev, Odesa şi Herson în sud şi regiunile înconjurătoare, dar şi regiunea din jurul Liovului, în apropiere de graniţa vestică spre Polonia, a spus Zelenski.

”Dar aceasta nu este nimic faţă de ce ar fi putut să se întâmple dacă nu erau trupele noastre anti-aeriene eroice şi apărarea anti-aeriană”, a afirmat președintele.

Mai multe clădiri au fost distruse

Peste 18 clădiri rezidenţiale şi 10 instalaţii de infrastructură critică au fost distruse în cele mai recente atacuri, a declarat Ministerul Apărării.

Citește și: Noi tensiuni în Balcani, la doi pași de frontul din Ucraina

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI