Pompierii au fost alertaţi, joi, după ce s-a declanşat alarma sistemului de monitorizare a oxigenului la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) "Sf. Apostol Andrei" din municipiul Constanţa.

Nu au fost constatate probleme deosebite

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", s-au făcut măsurători, intervenţia încheindu-se fără a fi constatate probleme deosebite.

"Unul din senzorii alarmei sistemului de monitorizare oxigen a înregistrat o valoare peste valoarea normală de 23.5.

Valoarea înregistrată a fost de 23.8, motiv pentru care s-a şi declanşat", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU "Dobrogea", Răzvan Parconie.

Citeste si: Incendiu la Spitalul din Suceava. Filmul evacuăriiț

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

El a menţionat că "nu au fost persoane evacuate, nu au fost fum sau alte pericole", în încăperea respectivă fiind două persoane, care au fost mutate într-un alt salon. AGERPRES/(AS- autor: Nona Jalbă; editor: Antonia Niţă, editor online: Anda Badea)

Citeste si: Gestul periculos al unui bărbat din Argeș. A vrut să dea foc blocului în care locuiește fosta sa soție: „Săream în aer toți”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si