Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Alertă meteo de la ANM. Câte zile ține gerul în România

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis miercuri dimineață o informare meteo de vreme rea, valabilă până sâmbătă, 12 martie. Este vorba de o vreme deosebit de rece în toată țara și de ger, mai ales noaptea și dimineața, precum și de intensificări ale vântului.

Sorin Negru,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Noua informare meteorologică de la ANM are ca interval de valabilitate perioada 9- 12 martie, iar fenomenele vizate sunt: vreme deosebit de rece și ger noaptea și dimineața, intensificări ale vântului.

Citeste si: Calendar ortodox 10 martie 2022. Sărbătoare mare joi

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Potrivit avertizării ANM, în intervalul menționat vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă. Și în Capitală se anunță trei-patru zile de temperaturi foarte scăzute, sub limita înghețului.

Unde se anunță temperaturi de minus 18 grade

Meteorologii de la ANM transmit că va fi ger noaptea și dimineața, la început în depresiunile intramontane și în dealurile subcarpatice, iar joi spre vineri (10/11 martie) și vineri spre sâmbătă (11/12 martie) în centrul și nordul țării și pe arii mai restrânse în rest.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI