29 octombrie – 01 noiembrie: vreme deosebit de rece

Începând de azi, 29 octombrie, şi până vineri, 1 octombrie, vremea va deveni deosebit de rece, la început în vestul, centrul, nordul și nord-estul teritoriului, apoi în toată țara. Se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor.

Citeste si: ANM, anunț de ultimă oră: Vreme deosebit de rece, ninsori la munte şi precipitaţii mixte, mai ales în zonele deluroase, până vineri

La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare, spulberând zăpada.

Alertă Meteo de ultimă oră- Ninsori și temperaturi scăzute se abat peste România

ANM anunţă că intensificări ale vântului se vor mai semnala și în regiunile estice, sudice și sud-vestice, amplificând senzația de rece. În sudul și centrul țării, îndeosebi în zonele deluroase, trecător, vor fi precipitații mixte.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Alertă Meteo de ultimă oră - Ninsori și temperaturi scăzute se abat peste România

Citeste si: Horoscop. Zodiile care vor avea noroc chior la bani în luna noiembrie

În dimineața zilei de vineri (1 noiembrie), temperaturile minime vor fi preponderent negative cu precădere în jumătatea de nord a țării, precum și în zonele deluroase din restul teritoriului, potrivit spynews.ro.

Citeste si: Cutremur de magnitudinea 6,6 în sudul Filipinelor

Între timp, ANM a emis şi un cod galben pentru judeţele Tulcea şi Constanţa. Este semnalată ceaţă, care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. Acesta este valabil până astăzi la ora 12:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si