Close sidebar
Close sidebar

Alertă meteo, în prima zi de primăvară! Vreme severă în mai multe județe. Efectele sunt imediate

Administrația Națională de Meteorologie a emis cod galben de vreme rea pentru mai multe udețe din țară.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Până la ora 14:00 este în vigoare cod galben de vânt, ce va atingela rafală viteze de 55...60 km/h, trecător 70 km/h, iar la altitudini de peste 1700 m, pana la 100 km/h. Codul vizează județele: Suceava, Botoșani și Iași.

Citeste si: Cutremur semnificativ în România, în prima zi din luna martie. Seismul s-a produs la doar 89 de kilometri

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Cod galben de vânt în mai multe județe

Un alt cod galben este în vigoare până la ora 12:00. În acest interval se vor semnala intensificări temporare ale vântului, la peste 1800 m cu viteze la rafală de 95- 110 km/h, determinând transport de zăpadă. Codul galben vizează județele: Prahova: zona de munte de peste cota 1800 m, Argeş: zona de munte de peste cota 1800 m, Dâmboviţa: zona de munte de peste cota 1800 m.

Citeste si: Surpriză uriașă! Prima apariție a lui Giovani Becali la un eveniment monden la doi ani de la eliberarea din pușcărie! Cum arată celebrul impresar după experiența avuta la ”răcoare”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI