Un bărbat înarmat, în vârstă de 35 de ani, a pătruns cu o mașină pe aeroportul din Hamburg. Se pare că ar fi forțat o poartă de acces și a oprit sub un avion. Acesta a tras 2 focuri de armă în aer și a aruncat cu sticle incendiare din mașină. Potrivit poliției germane, în mașină se afla și fiica lui de 4 ani. În urma incidentului, toate cursele către și dinspre aeroportul din Hamburg au fost anulate.

Citește și: Bărbat găsit mort într-o mașină părăsită, în Timișoara. O femeie a alertat autoritățile

Autoritățile au negociat toată noaptea cu bărbatul care voia să plece în Turcia

Forțele speciale, psihologi, precum și ofițeri specializați în negocieri s-au deplasat de urgență la fața locului. Potrivit autorităților, chiar soția bărbatului ar fi fost cea care ar fi contactat poliția în legătură cu o posibilă răpire de copii. Între timp, polițiștii au negociat toată noaptea cu suspectul care cerea să fie lăsat să zboare spre Turcia împreună cu fiica lui.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sandra Levgruen, purtător de cuvânt al Poliției: „În momentul de față, presupunem că copilul este cel puțin bine fizic. Avem un contact vizibil. Când vorbim cu făptuitorul la telefon, putem auzi copilul în fundal, așa că momentam presupunem că copilul este bine fizic. Nu vrem să speculăm despre starea mentală în acest moment.”

Mai bine de 20 de ore au negociat autoritățile cu bărbatul, fără niciun succes.

Potrivit informațiilor oferite de către oficialii germani, acest incident ar fi fost declanșat de o dispută între cei 2 soți privind custodia copilului. În cele din urmă, bărbatul a ieșit din mașină, alături de fiica sa, și s-a predat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si