Decizia neașteptată a lui Abdullah, de a divorța de Pembe, pentru a fi alături de Alev, frumoasa femeie de care este îndrăgostit, va declanșa calvarul în familia Unal.

Alev își va susține și ea, cu tărie, iubirea pe care o simte pentru Abdullah, în fața familiei sale, declanșând, în sufletele acestora, suferință imensă. Când Ruzgar află despre decizia lui Alev, acesta nu mai vrea să audă de ea.

Cu toate acestea, conștienți de suferința provocată familiilor lor, Abdulah și Alev sunt hotărâți să înfrunte totul pentru a fi împreună.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pentru Omer această situație șocantă îi va agrava boala și va ajunge, în stare gravă la spital. În aceste momente tragice pentru familia Unal, aceștia vor afla despre problema de sănătate a lui Omer, pe care a acesta ascuns-o timp îndelungat, de toți cei dragi.

Nu ratați în această seară, de la ora 20:00, un episod impresionant din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si