Close sidebar
Close sidebar

Alev pune la pământ familia Unal

Răsturnări dramatice de situație se vor derula astăzi în viețile membrilor familiilor Arslan și Unal, odată cu difuzarea unui nou episod din serialul “O dragoste”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Alis Pop,


DISTRIBUIE
acest articol

Decizia neașteptată a lui Abdullah, de a divorța de Pembe, pentru a fi alături de Alev, frumoasa femeie de care este îndrăgostit, va declanșa calvarul în familia Unal.

Alev își va susține și ea, cu tărie, iubirea pe care o simte pentru Abdullah, în fața familiei sale, declanșând, în sufletele acestora, suferință imensă. Când Ruzgar află despre decizia lui Alev, acesta nu mai vrea să audă de ea.

Cu toate acestea, conștienți de suferința provocată familiilor lor, Abdulah și Alev sunt hotărâți să înfrunte totul pentru a fi împreună.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pentru Omer această situație șocantă îi va agrava boala și va ajunge, în stare gravă la spital. În aceste momente tragice pentru familia Unal, aceștia vor afla despre problema de sănătate a lui Omer, pe care a acesta ascuns-o timp îndelungat, de toți cei dragi.

Nu ratați în această seară, de la ora 20:00, un episod impresionant din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI