Deși știa că această relație îi face rău, Alex a considerat că mama copiilor lui trebuie iubită.

La 20 de ani, Alex Skeel, a adunat niște traume uriașe, toate provocate de iubita lui. "O iubeam nespus, nu o puteam părăsi", sunt cuvintele pe care le-a spus anchetatorilor.

Citeste si: Gestul sfâșietor făcut de soția lui Alex, tânărul din Târgu-Jiu care a murit la frizerie, imediat după înmormântare

Timp de 9 luni, Alex a fost supus unui tratament inuman de femeia alături de care voia să îmbătrânească. Era atacat în mod constant cu diferite „arme”: ciocan, șurubelniță, cuțit de pâine, chiar și cu o perie de păr ruptă. În fiecare zi, din momentul în care deschidea ochii, primul gând al tânărului era care va fi metoda de tortură a zilei?

Vecinii au fost cei care l-au salvat

Țipetele lui disperate au fost auzite într-o zi de către vecinii săi. Aceștia au sunat la ușă și apoi au avut parte de o surpriză. "Jordan ne-a deschis ușa și ne-a lăsat să intrăm în casă. Sub scări, Alex era încolăcit pe podea, cu un prosop înfăurat în jurul brațului. În jurul lui, totul era roșu. Era sânge peste tot. Lângă el, am văzut un cuțit de pâine. Tânărul avea corpul plin de răni", a povestit sergentul Ed Finn.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Golul imens din sufletul lui Costin Gheorghe de la Exatlon! Vezi cât de mult îi lipseşte fiica lui! Sora lui, Ana, face declaraţii incredibile! EXCLUSIV!

Deși era vădit speriat, bărbatul le-a spus polițiștilor că și-a făcut singur acele răni, așa că polițiștii s-au văzut nevoiți să plece.

Ulterior, starea de sănătate a lui Alex s-a deteriorat, rănile netratate s-au infectat, așa că poliția a intervenit și a arestat-o pe iubita lui. Mai mult, ca urmare a numeroaselor lovituri primite în zona capului, Alex avea hidrocefalie- o acumulare de lichid în creier- ce îi punea viața în pericol.

Citeste si: Au descoperit la ei arme, bani, kilograme de aur, dar au decis că sunt NEVINOVAȚI! Lovitura dată astăzi de JUSTIȚIA din România în favoarea unor interlopi!

Acum, Jordan se află în spatele gratiilor executând șapte ani de pușcărie pentru faptele sale, în timp ce Alex este antrenorul unei echipe de fotbal de juniori din Marea Britanie, notează cei de la mirror.co.uk


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si