Close sidebar
Close sidebar

Alex, bărbatul care a murit pe scaunul frizerului, a fost înmormântat. Era tăticul unei fetițe de 9 ani

Alexandru, Crăcui, tânărul care a murit pe scaunul frizerului, a fost condus pe ultimult drum. Bărbatul a fost înmormântat la Târgu Jiu.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sute de oameni au venit să-și ia rămas-bun de la Alexandru. Bărbatul a fost înmormântat în satul Zorlești din comujna Prigoria. Peste 500 de oameni au fost alături de Alexandru pe ultimul drum.

Familie, colegi şi prieteni, cu toţii și-au luat "rămas bun" de la tânărul sportiv care şi-a găsit sfâşitul pe scaunul de frizerie, pe 14 februarie.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Ce s-a întâmplat

Alexandru Crăcui a murit într-o frizerie din oraş, de Ziua Îndrăgostiților. Tânărul abia ce se pusese pe scaun, a spus că îi este rău, apoi a murit. Legiştii care au efectuat necropsia au anunţat că tânărul a murit din cauza unui infarct miocardic, o afecţiune cardiacă preexistentă.

Alex era căsătorit şi avea o fetiţă de 9 ani.

Era consultant de vânzări la o companie auto din Târgu Jiu, iar în timpul liber practica sportul.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI