Close sidebar
Close sidebar

Alex Bobicioiu de la „Puterea Dragostei” are probleme de sănătate. Tânărul a ajuns pe mâna medicilor

Alex Bobicioiu de la „Puterea Dragostei” trece prin momente grele, chiar înainte de Crăciun. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D și-a luxat piciorul și a ajuns pe masa medicilor.

Georgiana Balaban,

Bobicioiu de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bobicioiu și-a rupt piciorul și a ajuns de urgență la spital. Tânărul a ajuns la secția de ortopedie unde i-au pus piciorul în ghips. Alex Bobicioiu nu a vrut să ofere detalii despre cum s-a întâmplat incidentul, însă, le-a transmis urmăritorilor săi că se simte bine.

Bobicioiu și-a luxat piciorul. [Sursa foto: Instagram]

Medicii i-au recomandat lui Alex Bobicioiu să stea o perioadă liniștit pentru a se reface, însă bărbatul nu poate sta prea mult timp departe de sala de fitness. Așa că Bobicioiu a mers la sală alături de Culiță Sterp.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Alex Bobicioiu la spital. [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Delia de la Puterea dragostei, declarații halucinante despre momentul fierbinte cu Marinescu: „Nu-mi pare rău”

Alex Bobicioiu de la „Puterea Dragostei” nu și-a găsit jumătatea

Alex Bobicioiu de la „Puterea Dragostei” nu și-a găsit perechea. Bărbatul își petrece majoritatea timpului alături de familie. Tânărul se filmează zilnic alături de tatăl, sora și nepotul lui. Alex a rămas prieten și cu foști concurenți ai emisiunii de la Kanal D. Din când în când, tinerii se strâng și merg în excursii sau sărbătoresc împreună.

Citeste si: Mona de la „Puterea Dragostei” și Cristian Jitaru pe cale să formeze un cuplu?! Ce au declarat cei doi

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI