Alex Bodi a fost prins de oamenii legii, azi 11 octombrie 2021. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a fost inițial trimis în judecată de procurorii DIICOT, alături de alte 29 de persoane, într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism. Fosta lui soție, Silvia Sălăgean l-a denunțat în septembrie anul trecut.

Citeste si: VIDEO- Alex Bodi, legături cu "Îngerii Iadului"

Bodi Alexandru Nicolae a fost reținut. Oamenii legii au dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. În noiembrie 2020, Alex Bodi a fost reținut pentru 30 de zile. Atunci, judecătorii au decis să prelungească măsura arestării preventive al fostului partener al Biancăi Drăgușanu cu arest la domiciliu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Alex Bodi e deja arestat și s-a ales cu sechestru pe avere

Alex Bodi a ieșit cu cătușile la mâini din tribunal

Bodi a fost arestat pentru 29 de zile.

Mai multe persoane au fost săltate și reținute alături de afacerist, conform SpyNews.ro.

alex bodi arestat 11 octombrie 2021

Bodi a fost arestat.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Daria Radionova aruncă replica după ce Bianca Drăgușanu a primit flori de la bărbatul misterios: „Creier tâmpit...”

Anchetatorii au anunțat sentința după două ore de audieri. Afaceristul va sta după gratii 29 de zile. Apropiații persoanelor arestate așteaptă acum în fața tribunalului cu bagaje, paturi și sacoșe pregătite pentru următoarele 29 de zile de arest.

Alex Bodi și cei inculpați vor fi duși din nou în arest la sediul IPJ. Ei au fost scoși prin spate și încătușați. Avocatul afaceristului a părăsit instituția dezamăgit și supărat din cauza deciziei luată de judecător.

Citeste si: Cine este Ema Uta, noua iubită a lui Alex Bodi. Seamănă izbitor de mult cu Bianca Drăgușanu

Citeste si: Alex Bodi și Ema Uta, cel mai nou cuplu din showbiz! Cei doi au fost surprinși în timp ce se sărutau. Avem imaginile!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si