Fostul iubit al Biancăi Comănici și fost concurent în casa Puterea Dragostei s-a îndrăgostit lulea de o constănțeancă pe nume Maria, ce îi poartă acum în pântece viitorul bebeluș.

Ieri, 12 august 2021, Alex Oianu și Maria, viitoarea lui soție, au aflat că vor avea un băiețel. Cei doi au filmat întreaga petrecere unde au dezvăluit sexul copilului și din filmări ne-am dat seama că sunt în culmea fericirii.

Mai mult, Maria s-a aruncat în genunchi de fericire.

Maria s-a aruncat în genunchi

[Sursa foto: Instagram]

Cerere în căsătorie la malul mării

Alex Oianu a decis că este momentul să facă un pas important în relația lui. După ce și-a dat seama că iubita lui este aleasa inimii, s-a gândit să îi pună întrebarea cea mare: „Vrei să fii soția mea?”

Citeste si: Andrada de la „Puterea Dragostei” iubește din nou. Cine este bărbatul care i-a furat inima

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

A luat un inel superb, s-a gândit mult la momentul în care o să se așeze în genunchi și o să îi pună întrebarea și a pus planul în acțiune.

Totul s-a întâmplat la mare, în luna iulie a acestui an. Iubita lui Alex a acceptat imediat propunerea, iar în perioada următoare îndrăgostiții urmează să se căsătorească.

„Am spus da!”, a fost mesajul transmis de iubita fostului concurent de la Puterea dragostei.

Citeste si: Bogdan Mocanu, fost concurent „Puterea Dragostei”, își răsfață iubita cu cadouri scumpe și surprize

Alex Oianu

[Sursa foto: Instagram]

Alex Oianu a avut o relație cu Bianca Comănici

A avut parte de mai multe certuri și împăcări cu Bianca Comănici, de-a lungul competiției matrimoniale de la Kanal D, pe nume Puterea Dragostei. Alex Oianu a părăsit casa și credea că nu o să își mai găsească sufletul pereche. Însă, soarele a ieșit și pe strada lui și a cunoscut-o astfel pe Maria, femeia cu care își dorește să își petreacă tot restul vieții.

Se pare că relația dintre cei doi îndrăgostiți a evoluat destul de rapid, așa că fostul concurent de la Puterea dragostei a decis să o ceară în căsătorie pe iubita lui, care a și acceptat propunerea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si