Piesa abia lansată de Alex Velea și YNY Sebi a fost compusă pentru cel mai așteptat film al toamnei, „Băieți Deștepți”. O peliculă din a cărei distribuție face parte și Alex Velea.

Citește și: VIDEO- Colaborări de senzație pentru artistul momentului. Johny Romano va apărea în filmul „Băieți Deștepți”, alături de alți artiști români

Cei doi au lucrat la o nouă piesă pentru pelicula „Băieți Deștepți”

Alex Velea, artist: „Joc și eu în filmul acesta, am un rol micuț, dar foarte mișto, o să vă placă de mine. Îți place postura asta de actor? Cred că da, și mai ales dacă lumea o să considere că am făcut o treabă bună o să-mi placă din ce în ce mai mult și o să aprofundez și acest domeniu. Te-ai vedea schimb domeniul? Aș vrea să le îmbin, mi-ar plăcea să fac treaba asta cu brio.”

Deși nu este străin de postura de actor, Alex Velea are emoții de fiecare dată.

Alex Velea, artist: „Am emoții de fiecare dată când sunt pe platoul de filmare. Sunt novice în treaba asta și îmi doresc foarte mult să fac o treabă bună. Știu că sunt înconjurat de actori care au studiat treaba, care au studia și au aprofundat acest domeniu și n-aș vrea să fiu mai prejos.”

Talentat și perseverent, artistul iubit de milioane de tineri, repetă rolul până în ultimul moment înainte de înregistrare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Alex Velea, artist: „Îmi învăț rolul, prima dată îl citesc de câteva ori, după care încerc să-i dau notă personală, să-i dau culoare.

Cum ai descrie filmul? La ce să ne așteptăm? Nu l-am văzut tot, dar din ce am văzut, va fi un film extraordinar și foarte bine primit de public.”

La filmările pentru videoclip alături de Alex Velea l-am întâlnit și pe YNY Sebi, unul dintre idolii noi generații.

YNY Sebi, artist: „E foarte tare. Mă bucur foarte mult să fiu implicat în acest proiect, mai ales că este o piesă cu Alex Velea pentru că sunt fan de când sunt copil.”

Și Tiberiu Ioana, producătorul lungmetrajului „Băieți Deștepți”, este foarte mândru de colaborarea cu Alex Velea.

Tiberiu Ioana, producător: Master mind-ul acestui film. Monstrul industriei muzicale românești. Și actorul. Nu știu dacă v-a spus că a făcut parte dintr-o trupă.”

Pelicula „Băieți Deștepți” va fi în cinematografe din 13 octombrie.

<\/scr"+"ipt>");


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si