Profesorii și elevii care o știau pe eleva de 23 de ani sunt complet șocați. Alexa Elena Rizu s-a stins subit din viață, după ce a acuzat dureri la picior. Familia fetei este răvășită de durere.

Alexa avea toată viața înainte. Ea avea 23 de ani și era studentă la Facultatea de Drept din București. Tânăra se pregătea pentru examen atunci când a simțit o durere puternică la picior și a chemat salvarea.

Citeste si: Moarte cumplită pentru un șofer român în UK

De ce a murit, de fapt, Alexa Rizu?!

Moartea subită a fetei a îngrozit pe toată lumea. Cadrele medicale au constatat, în urma necropsiei, durerea pe care ea o simțea la nivelul piciorului. O tromboză a fost cauza care a dus la decesul fetei, care era absolventă a Colegiului ''Brătianu'' în anul 2018, iar în prezent era studentă la Facultatea de Drept din București.

Citeste si: Doliu în actorie. Un actor celebru a pierit la 31 de ani

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Alexa se pregătea să susțină un examen la facultate atunci când a simțit o durere la nivelul piciorului și a fost nevoită să meargă la spital. În ambulanță, aceasta a intrat în stop cardio-respirator și a fost resuscitată de mai multe ori, însă la spital din păcate, aceasta nu a mai putut fi salvată de către medici.

În trecut, fata a mai suportat o durere imensă, una sufletească.

Pe atunci tatăl ei se stingea din viață din cauza cancerului. Prietenii și profesorii sunt devastați de durere, iar aceștia au trimis mesaje sfâșietoare pe paginile lor de socializare.

Citeste si: Accident rutier cumplit. Șapte oameni au murit

„A absolvit Colegiul Naţional „Ion C. Brătianu”, în 2018, clasa a XII-a J, filologie engleză bilingv. Era studentă la Drept, în anul IV. Pe 14 ianuarie împlinise 23 de ani. Pe 31 ianuarie, a plecat dintre noi. Şi-a lăsat mama, şi-a lăsat prietenii şi colegii de facultate şi a plecat. Pe holul facultăţii au rămas doar urmele paşilor ei şi o fotografie încadrată de flori şi candele. Doamne-Doamne avea nevoie de un înger şi a luat-o la El. Prea devreme, Doamne!”, a scris prof. Iudita Dodu Eremia pe pagina de Facebook.

Citeste si: Zi dureroasă pentru familiile victimelor din accidentul de la Iași! Trupurile neînsuflețite au fost ridicate de la INML! Imagini greu de privit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si