Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Alexandra Bucălae, afacere cu lumânări parfumate

A fugit de lumina reflectoarelor pentru a-și creea propria "scenă luminoasă", în intimitatea casei sale! Alexandra Bucălae, soția comediantului Radu Bucălae a renunțat la carieră, pentru a-și urma o mare pasiune. Tânără creează lumânări parfumate, iar cel care o sprijină sută la sută în activitatea ei, este chiar soțul.

Redactia Stirile Kanal D,

Alexandra Bucălae, afacere cu lumânări parfumate

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru Alexandra, imaginația artistică nu are limite. Tânăra, absolventă de actorie, are un simț artistic deosebit pe care a ales să-l folosească, însă, în afara scenei.

Alexandra Bucălae: ”Am tot încercat să-mi găsesc locul în domeniul artistic și na, pentru fiecare cum e dat să fie, nu s-a legat.”

Frumoasa soție a comediantului Radu Bucălae a spus ”pas” carierei de actor într-un moment în care încerca să se găsească pe sine și menirea în viață.

Alexandra Bucălae: ”Eu sunt actriță de profesie, am lucrat în domeniu, dar m-am îndepărtat de tot. Nu mai am nervi pentru castinguri și încercări de genul ăla.”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Iar în timp ce soțul ei conturează momente memorabile în aplauzele publicului, Alexandra a ales să creeze opere de artă în stilul propriu.

Departe de scenă și interpretările în care nu se regăsea, Alexandra se bucură acum de cele mai importante roluri din viața ei: acelea de soție și femeie de afaceri.

Căsătorită de 2 ani cu Radu, tânăra are parte de tot sprijinul din partea jumătății sale. De altfel, comediantul este cel care o ajută și în dezvoltarea micii sale pasiuni.

Nunta celor doi a fost un eveniment grandios, cu sute de invitați, iar Alexandra a strălucit la brațul partenerului. Totuși, tânăra a rămas cu un mic regret din ziua accea. Unul care o frământă și acum: lumânările de nuntă, pe care le-a creat signură, pe vremea când încă făcea primii pași în această lume parfumată.

Alexandra Bucălae: ”Lumânările alea cred că sunt cele mai urâte din lume pentru că le-am făcut pe grabă, eram stresată, nu-mi plăcea cum am făcut design-ul florilor...ceva foarte rău pentru mine.”

Alexandra și Radu și-au perfecționat, între timp tehnica. Atât într-ale lumânărilor, cât și în căsnicie, căci relația lor este mai frumoasă ca niciodată și le aduce numai bucurii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI