Într-un interviu acordat recent, fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a spus care a fost motivul pentru care el și Alexandra și-au spus „adio”.

Citeste si: Ramona de la „Puterea Dragostei”, de urgență la spital. Ce a pățit fosta concurentă

Despărțiri și împăcări

Cei doi concurenți din sezonul trei al emisiunii „Puterea Dragostei” au fost despărțiți timp de trei luni.

În toată această perioadă și-au dat seama că nu pot sta departe unul de celălalt și au hotărât să își mai acorde o șansă. În ultima săptămână cei doi au dat de înțeles urmăritorilor de pe rețelele de socializare că s-au despărțit. 

Citeste si: Bogdan Mocanu, cuvinte grele despre Jador: "Nu am nevoie de oameni ca el lângă mine"

Codruț a confirmat despărțirea

Invitat în emisiunea „Totul despre Puterea dragostei by Cornelia Ionescu”, fostul concurent a confirmat despărțirea.

„Suntem amândoi foarte încăpățânați. Am încercat amândoi să încălzim o ciorbă până s-a stricat. Nu știu ce să vă zic, nici eu nu mai știu așa bine ce s-a întâmplat. Adevărul e că nu pot să spun că nu țin la ea, chiar dacă suntem despărțiți de câteva zile.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Am trecut peste, după eu am venit acasă și ne-am certat pe niște chestii.. eu sunt o fire mai libertină, dar dacă stau singur, nu pot să stau toată ziua acasă. Ea crede că mă duc și o înșel. Avem o gândire cu totul diferită. Nu ne înțelegem, ne înțelegem atunci când lăsăm unul de la celălalt. Când nu suntem unul lângă altul, atunci încep toate fanteziile, toate aberațiile.

Nu e să fie… încerci, dar cât să mai tot încercăm?!”, a declarat Codruț.

Citeste si: Simina Loica, dezvăluiri în exclusivitate despre relația cu Alex Zănoagă: „O să vă explic dacă suntem sau nu împreună”

Care a fost motivul despărțirii

Fostul concurent a povestit că motivul principal al despărțirii a fost lipsa de încredere. Codruț a mărturisit că Alexandra este foarte geloasă, iar acest lucru l-a determinat să pună punct între relația dintre ei.

„Nu are încredere deloc și nici nu vrea să mă înțeleagă(…) Eu ieșeam, dar nu mă duceam nici să mă distrez. Îmi spune că îmi bat joc… Ne-am dus fiecare pe treaba lui. Ne certăm din orice. Nu pot să zic că avem un motiv atât de bun, pur și simplu e lipsă de încredere. Ea nu are în mine deloc și nu este nimic, ceva ce aș fi făcut”, a spus Codruț Pop pentru Wowbiz.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu mai fericit ca niciodată! Fostul concurent de la Puterea Dragostei a postat o imagine neașteptată alături de iubita misterioasă

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si