Născută în inima Munților Apuseni, în comuna Bistra, din județul Alba, Alexandra Creț a devenit în ultimii ani o prezență importantă pe piața muzicală din România. S-a specializat inițial pe muzică populară, dar preferințele oamenilor au convins-o să abordeze și muzica de petrecere. Succesul a venit rapid deoarece piesele publicate de ea pe internet au fost apreciate.

Citește și: VIDEO- Festival de muzică folk la Timișoara. Sute de chitariști au cântat împreună la evenimentul organizat în Piața Libertății

Alexandra Creț, cântăreață: „Când am început cu YouTube-ul, primul meu cântec care a ajuns la foarte multă lume a fost „Raiul meu de pe pământ”, apoi a urmat altele. Cel mai recent hit este „Sus Tarabanele” alături de Lucian Seres și Ianis. A fost chiar mâna lui Dumnezeu, spun eu pentru că eu niciodată nu m-am gândit că o să ajung atât de departe pe drumul acesta și întotdeauna dacă m-am rugat ceva a fost: Doamne drumul du-mă pe drumul pe care e al meu și întotdeauna am primit drumul care era să fie al meu.”

Alexandra Vreț a cunoscut și mai mult succesul atunci când s-a mutat în Oradea pentru un master și l-a cunoscut pe Remus, actualul său soț și partener de scenă. Ea cu vocea și el cu vioara au alcătuit o formație perfectă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Am devenit o formație după un an jumate. Ca să fiți împreună peste tot? Da, și acasă și la cântat. Cum e așa? E greu, e greu, dar e frumos în același timp. Cred că dacă aș fi avut un alt soț din altă meserie n-ar fi fost la fel de ușor. Să fii plecat o jumătate de săptămână e chiar foarte greu. Dar nici așa nu e ușor să fim non-stop împreună.

Dar ne completăm unul pe celălalt. El e cel mai mare susținător al meu.”

Cântăreața se pregătește intens pentru noua piesă: „Frumușica”

Iar noi i-am găsit ca de fiecare dată împreună, în timpul filmărilor pentru un nou videoclip într-un decor natural la 20 de kilometri de Oradea, în localitatea Husasău Criș.

Îmbrăcați în straie țigănești și înconjurați de o suită de dansatori, instrumentiști și cameramani, Alexandra Creț și soțul său au filmat videoclipul piesei „Frumușica”.

Alexandra Creț, cântăreață: „Încă nu știu exact când o să-l lansez, pentru că voiam inițial să-l lansez de Crăciun, dar sunt prea nerăbdătoare să ajungă în casele oamenilor și s-ar putea să lansez mai repede. Se va intitula „Frumușica”. E o altă tematică, mai puțin abordată, este un gipsy style, îmi doream foarte mult să-l filmez așa cu foarte multă lume, și chiar le mulțumesc tuturor celor care au venit astăzi să fie alături de mine.”

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Până la lansarea acestui videoclip, Alexandra Creț se pregătește de lansarea unei alte melodii de succes „Sus Tarabanele 2” și de un turneu în diaspora.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si