Câștigătoarea sezonului 3 al competiției fenomen de la Kanal D ,,Puterea Dragostei" a vorbit despre viața ei amoroasă, dar mai ales despre relația pe care o are cu Ionuț Ghiță, cel cu care s-a speculat că formează un cuplu. În prezent, Alexandra este într-o relație, potrivit dezvăluirilor pe care le-a făcut pentru suținătorii ei.

Alexandra de la Puterea Dragostei, dezvăluiri în exclusivitate despre relația cu Ionuț Ghiță, după ce acesta s-ar fi întâlnit cu o altă tânără: ,,Eu v-am spus de fiecare dată”

Citeste si: Bogdan Mocanu și iubita misterioasă din nou împreună. Fostul concurent ,,Puterea Dragostei" a făcut anunțul: „Nu am fost nicio zi despărțiți cu inima”

Fosta iubită a lui Codruț și-a informat susținătorii că atunci când va trăi o altă poveste de dragoste, cu siguranță o va face și publică. ,,Nu, nu am nicio relație, iar în momentul în care voi avea una, fiți siguri că voi veți fi primii care veți afla”,   le-a spus Alexandra urmăritorilor ei. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Iasmina Halas surprinsă în compania fostului iubit, Alin. Cei doi au fost văzuți de fani în Sibiu

Dezvăluirile Alexandrei de la Puterea Dragostei despre prietenia cu Ionuț Ghiță

Cât despre speculațiile că fosta concurentă de la Puterea Dragostei ar avea o relație cu Ionuț Ghiță, după ce s-au afișat împreună printr-o postare pe Instagram, Alexandra a declarat că nu există nimic mai mult între ei decât o prietenie sinceră.

Cei doi sunt prieteni foarte buni și se pare că așa vor rămâne. 

,,Nu, nu sunt cu Ionuț Ghiță, suntem doar prieteni și așa va rămâne. În momentul în care voi avea o relație cu cineva, voi veți fi primii care veți afla acest lucru”,    a adăugat tânăra mămică. 

Alexandra de la Puterea Dragostei, dezvăluiri în exclusivitate despre relația cu Ionuț Ghiță, după ce acesta s-ar fi întâlnit cu o altă tânără: ,,Eu v-am spus de fiecare dată”

Citeste si: Frații Comănici, la pas prin Piața Obor, fără niciun ban în buzunar. Care dintre foștii concurenți de la ,,Puterea Dragostei" a reușit să câștige provocarea lansată în emisiunea ,,Nu te supăra, frate!"?

Internauții au ținut să o atenționeze pe Alexandra că Ionuț s-a afișat deja cu o altă tânără. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a ținut să menționeze că între ei doi nu a existat niciodată o relație amoroasă.

,,Eu v-am spus de fiecare dată că nu suntem împreună, voi nu ați vrut să ascultați, ați vrut să credeți altceva. Uitați dovada în seara asta că noi doi nu avem nicio treabă”,   a precizat Alexandra. 

Citeste si: Imagini de senzație cu Paul de la „Puterea Dragostei” și fiul său. Ce nume are micuțul?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si