Alexandra de la „Puterea Dragostei” a rămas în trecut. Concurenta emisiunii de la Kanal D nu-și poate lua gândul de la Nikos de la „Puterea Dragostei”. Chiar dacă Nikos a ieșit din cadrul competiției, blondina nu-l poate uita deși este într-o nouă relație alături de Codruț. Motiv pentru care a ales să păstreze pozele cu Nikos postatate pe rețelele de socializare. În fotografii cei doi îndrăgostiți se sărutau pătimaș.

alexandra nikos și codruț de la puterea dragostei
Alexandra și Nikos de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cristina Mihaela, anunt socant pentru concurenti! "Daca nu va regasiti in acest show sunteti liberi sa mergeti acasa''! Afla ce se va intampla JOI, intr-o noua editie incendiara "Puterea dragostei", de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Cine este, de fapt, Codruț Pop de la „Puterea Dragostei”?! Avem toate detaliile

Alexandra și Codruț de la „Puterea Dragostei”- cuplu iubit în casa dragostei de la Kanal D

În prezent, Alexandra de la „ Puterea Dragostei ” formează un cuplu cu Codruț. Tânăra l-a plăcut încă de când bărbatul a pășit în casa iubirii de la Kanal D.

Codruț Pop de la „Puterea Dragostei” se numără printre ultimii concurenți care au pășit în casa iubirii de la Kanal D.

Codruț de la „Puterea Dragostei” este din Oradea. Tânărul a trecut prin momente cumplite, deoarece tatăl lui a pierdut lupta cu viața de curând.

alexandra nikos și codruț de la puterea dragostei
Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Codruț a învățat în cadrul liceului cu Program Sportiv „Bihorul” din Bihor. Bărbatul, în vârstă de 21 de ani, mai are o soră.

Concurentul emisiunii de la Kanal D este pasionat de mersul la sală și este zodia pești.

Codruț de la „ Puterea Dragostei ” a pășit în casa iubirii de la Kanal D pe data de 19 octombrie 2020. El și Alexandra formează acum unul dintre cele mai noi cupluri din cadrul competiției.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si