Cazul Caracal. Apar noi dezvăluiri în ancheta morții Alexandrei Măceșanu, una din fetele răpite, violate și ucise de Gheorghe Dincă. Cazul fetei a făcut vâlvă și a stârnit revolta multora, cu atât mai mult cu cât fata a luptat până în ultima clipă și a încercat să se salveze.

Citeste si: Înfiorător: mama Luizei Melencu și avocata familiei au mers la locul în care tânăra a fost răpită. Ce au descoperit acolo

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Omul care a încercat să intre în mintea monstrului din Caracal, mărturii incredibile: "Ori mor eu, ori mori matale! În noiembrie a cedat”

Citeste si: Tânără dispărută fără urmă. Şi-a anunţat părinţii că este în Franţa, cu iubitul, dar nu figurează că ar fi părăsit ţara

În timp ce Dincă era plecat de acasă, Alexandra a găsit un telefon de-al agresorului și a apelat 112. Din păcate, salvarea nu a venit la timp pentru ea.  Deși s-a speculat că acel telefon ar fi fost motivul pentru care Dincă s-ar fi înfuriat pe fată, apar noi dezvăluiri care contrazic acest lucru.

Dincă nu știa că Alexandra alertase autoritățile

Anchetatorii au stat de vorbă cu Dincă și a reieșit că nu bănuia deloc că fata a folosit telefonul mobil, mai ales că știa că nu are credit.

"A vorbit cu ea, a încercat să întrețină din nou relații sexuale cu ea, fata a refuzat, a devenit puțin violentă și Gheorghe Dincă s-a enervat și a clacat pentru că a primit un refuz, ceea ce el nu putea să accepte.

Spune că a lovit-o, fata a căzut și s-a lovit cu capul de ciment și apoi a sugrumat-o", a spus o jurnalista la Antena 3.

Cum încearcă Gheorghe Dincă să se îmbogățească de pe urma Luizei și a Alexandrei

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal, cere bani pentru a vorbi public despre răpirile Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu.

Avocatul său, Claudiu Lascoschi, a oferit declaraţii în acest context:  "Eu aşa am înţeles că ar dori. Ar dori să facă anumite precizări în mass-media, faţă de tot ce s-a spus faţă de persoana lui, faţă de familia lui, faţă de nevinovăţia membrilor familiei lui...".

„Dacă sunt mai multe televiziuni care vor filma acele declarații, suma e mai mică. 2000 de euro, de pildă, dacă sunt cinci televiziuni. Cine vrea exlusivitate, ar trebui să plătească toată suma: 10.000 de euro”, a mai declarat avocatul "monstrului din Caracal".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si