Tânăra are 19 ani şi este din comuna Ploscuteni, judeţul Vrancea. La începutul lunii, fata a plecat de acasă spunându-le părinţilor că merge la o prietenă în Braşov ca să-şi caute un loc de muncă.

Citeste si: Dispariție hilară: un tată care venea acasă cu sicriul fiului său a coborât din mașină și s-a făcut nevăzut

„La 4 octombrie 2019 a dispărut din municipiul Braşov.

Ulterior, şi-a contactat telefonic familia, spunând că se află în Franţa împreună cu iubitul ei”, precizează Poliţia Română.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Familia e disperată şi se gândeşte la ce e mai rău, mai ales că fata nu figurează că ar fi părăsit teritoriul României. Părinţii cred că, dacă într-adevăr ar fi plecat din ţară, i-ar mai fi contactat în cele două luni de la dispariţie. Tânăra se află în lista cu persoane dispărute a Poliţiei Române.

Citeste si: ȘOC DUPĂ ȘOC în cazul Caracal! Dincă a sărit la bătaie? Ce spun avocații fetelor dispărute! ”Este vulgar”

Are 1,70-1,75 metri înălţime, aproximativ 60-65 kilograme, constituţie atletică, păr blond cu şuviţe de culoare mai închisă (şaten), ochi căprui. 

Crina are ca semn particular o cicatrice la încheietura mâinii drepte, între antebraţ şi palmă, un tatuaj pe braţul drept reprezentând un model tribal cu stea în mijloc, cu dimensiunea de circa 10 cm.

Sursa: adevarul.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si