Alexandra și Codruț, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din sezonul 3 al emisiunii fenomen Puterea Dragostei, și-au surprins recent toți susținătorii, atunci s-au fotografiat împreună și au postat pe rețelele de socializare, semn că cei doi sunt din nou împreună. Cei doi porumbei au avut parte de o perioadă ceva mai complicată, în urmă cu ceva timp, în perioada în care s-au separat.

dragostea lor este, însă, una cu năbădăi, au trecut prin multe certuri, dar și împăcari. Acum, după o perioadă lungă în care părea că fiecare a luat-o pe drumul lui, se pare că iubirea dintre Alexandra și Codruț i-a adus din nou împreună.

Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei, probleme în paradis la scurt timp după împăcare? Mesajul câștigătoarei sezonului 3, în văzul tuturor: ”Să nu cerșești iubirea nimănui”

Citeste si: O concurentă de la "Puterea Dragostei" a izbucnit în lacrimi. "Sunt tristă toată ziua"

Cum s-au împăcat Alexandra și Codruț

,,A venit totul de la sine, a fost spontan totul.   A durat în jur de cinci minute. Am primit pe TikTok, de la Alex, o provocare în care să îl sun și să vorbim.  Inițial, primise el aceeași provocare de la Alex, dar a avut orgoliul prea mare și nu a vrut”,

a explicat Alexandra atunci când s-a împăcat cu Codruț.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Chiar dacă părea că fiecare și-a văzut de drumul lui, situația a fost cu totul altfel. Codruț

îi urmărea Alexandrei fiecare pas și orice cucerire ar fi avut, tânărul spera că într-o bună zi va ajunge din nou în brațele fostei iubite.

,,O urmăream peste tot, pe Instagram, pe TikTok. Știam ce face, doar că stăteam așa în umbră să mă asigur că e bine. Eram atent la orice detaliu, orice scotea pe gură.  Eram la curent cu ce se întâmplă.  Eu încercam să mă iau cu altceva, să uit, dar nu am putut. Sau chiar dacă puteam, era pentru o perioadă scurtă de timp. Orice făceam, tot acolo mă ducea gândul”, a povestit Codruț.

Citeste si: Bogdan Mocanu, dezvăluiri în exclusivitate despre relația cu socrii: ,,Avem noi inside-urile noastre"

Mesajul care i-a lăsat pe mulți cu gura căscată

Alexandra și-a pus pe gânduri urmăritorii de pe platformele de socializare, după ce a publicat pe pagina sa de Instagram un mesaj destul de bizar. Sunt oare probleme în relația sa cu Codruț sau este doar un simplu mesaj?

Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei, probleme în paradis la scurt timp după împăcare? Mesajul câștigătoarei sezonului 3, în văzul tuturor: ”Să nu cerșești iubirea nimănui”

Mesajul postat de Alexandra pe Instagram

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este noua iubită a lui Jador? Fostul concurent de la Puterea Dragostei se iubește de câteva săptămâni cu o brunetă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si