Criminalul Gheorghe Dincă a recunoscut, în timpul anchetei, că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, numai că informațiile oferite de el au fost contradictorii. Una dintre ipoteze lansate a fost aceea că Dincă ”protejează” pe cineva, ideea centrală fiind că el a făcut parte din cel puțin o rețea de trafic de persoane. La  Antena 1, Alexandru Cumpănașu a susținut că anchetatorii angajați chiar de el au descoperit că Gheorghe Dincă avea legături nu cu una, ci cu două rețele de trafic de carne vie.

Citeste si: VIDEO| Gheorghe Dincă, transferat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru expertiza psihiatrică

Pentru ca totul să fie din ce în ce mai halucinant în tot acest caz terifiant, un profiler al FBI – Mihaela Brooks –  a analizat la Acces Direct cazul Caracal.  ”Gheorghe Dincă nu este un lup singuratic și niciun criminal în serie”, a spus aceasta, considerând că există șanse serioase ca Luiza și Alexandra să fie în viață.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Alexandru Cumpănașu deține un Mercedes de 100.000 € și are șofer la cheremul lui. Ce secrete ascunde unchiul Alexandrei Măceșanu

Același profiler a discutat, la un moment dat, despre mănușile chirurgicale descoperite, în urma percheziției, la locuința lui Gheorghe Dincă.

Sursa: cancan.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si