Close sidebar
Close sidebar

Alexandru Arsinel trece printr-o perioada foarte dificila. Sotia sa este bolnava: “Nu mai stiu ce sa fac”

Alexandru Arsinel trece printr-o perioada tare dificila.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Invitat pe platoul unei emisiuni televizate, actorul a facut dezvaluiri despre starea de sanatate a sotiei sale si a vorbit despre partenera sa de scena, Stela Popescu, scrie spynews.ro.

„Incercam sa mergem mai departe. Este foarte greu fara Stela. Imi placea sa o salut, sa-i dau programul pe saptamana asta... Era o stare de mobilizare. Va fi foarte greu. (...)

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Nu stiu daca mai gandesc. Incerc sa ma gandesc la cate un proiect, la ce insemna anul 2017, 2016, 2015 atunci.(...) Nu mai am suportul sa ma sfatuiesc cu oameni. Au disparut multi oameni de revista, a disparut sala. Trebuie sa ne zbatem, atata timp cat mai functionam.(...)

A ramas, din fericire, lupta cu sanatatea sotiei mele.

Nu mai stiu ce sa fac. E cand bine, cand mai putin bine. Inca n-am primit acel semnal care sa ma faca sa fiu putin mai optimist fata de viata mea.(...) Vrem sa facem un spectacol omagiu Stelei,” a declarat Alexandru Arsinel, vizibil afectat de intamplarile tulburatoare din ultimele luni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI