Gestul său a fost descurajat rapid de ceilalți concurenți, dar și de Radu, care este sigur de faptul că Alexandru nu are șanse la fosta lui iubită.

Alexandru se simte dezamăgit

Ceilalți concurenți sunt de părere că Alexandru nu are șanse la Cristina, care ar fi dispusă să se întoarcă oricând la Radu.

Citește și: Cum ar trebuie să fie femeia ideală pentru Claudiu, noul concurent din Casa Iubirii? Concurentul a spus tot! „Să fie deschisă la foarte multe lucruri”

Este momentul în care Alex se enervează și crede despre Cristina și Radu că sunt falși și că se merită unul pe celălalt.

Citește și: „În genunchi am rugat-o”. Adevărul despre despărțirea dintre Sorin și Nicoleta. S-a spus că tânărul ar fi bătut-o și ar fi dat-o afară din casă

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Alexandru este convins de faptul că va fi propus spre eliminare în gala următoare și este nemulțumit de faptul că fetele nu l-au ales lider.

Atac fără precedent în ”Casa Iubirii”. Robert și Ionuț au fost la un pas de bătaie

Ionuț și Radu s-au săturat de atitudinea lui Robert, iar discuția dintre cei trei a fost la un pas să degenereze într-o altercație.

Citește și: VIDEO. Cine este Claudiu, noul concurent din "Casa Iubirii". "Nu am mai văzut așa ceva pe-aici", spune Bianca

Băieții sunt de părere că Robert nu are sentimente pentru Mihaela și nu-i arată un minin de respect.

Tensiunea continuă și-n casa fetelor, acolo unde Bianca și Mihaela și-au aruncat vorbe grele.

Citește și: Atac fără precedent în ”Casa Iubirii”. Robert și Ionuț au fost la un pas de bătaie

”Nu știam cum să te ating și cum să te doară! Și îmi pare foarte rău că te-am adus în acea stare și că nimeni, nici dintre fete și nici dintre băieți nu ți-a luat apărarea cum ar trebui!”,  a spus Bianca, potrivit kanald.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si