Bianca a avut un șoc în momentul în care a văzut că pe noul concurent îl cheamă Alexandru, aceasta având ghinion în relațiile cu băieții ale căror nume începe cu litera ”A”.

Alexandru este noul concurent din ”Casa Iubirii”

Noul concurent nu a venit cu mâna goală, aceasta a adus și trandafiri. Alexandru le-a oferit fetelor trandafiri albi și roșii în funcție de preferințele sale.

Citește și: Bianca și Laurențiu și-au aruncat replici dure în ediția de azi a emisiunii ”Casa Iubirii”

Alexandru are 24 de ani și este din județul Alba. Tânărul speră la o relație serioasă și de lungă durată.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Laurențiu nu se poate decide în privința unei singure fete. Care a fost dorința concurentului

Deși a terminat Facultatea de Limbi Străine, Alexandru lucrează ca și consultant de amenajări interioare.

Care sunt fetele ce i-au atras atenția lui Alexandru

Noul concurent le-a oferit Cristinei, Patriciei și Lorenei câte un trandafir alb, iar restul fetelor au primit câte un trandafir roșu.

Citește și: Concurenții din ”Casa Iubirii” s-au transformat în copii. Băieții au fost chemați în camera roșie de către fete

Acesta a dezvăluit că cele trei sunt fetele care i-au atras cel mai mult atenția, fiind cele pe care își dorește să le cunoască.

„Sunteți foarte frumoase! Eu chiar am venit să-mi găsesc jumătatea! Și chiar am venit să iubesc! În curând voi face 25 de ani și sunt zodia Gemeni!(...)

Fetele care au trandafirul alb se află în al meu top trei! Am o ordine, dar prefer să nu o zic! De fapt vreau să vă cunosc pe toate! Nu vreau să intervin în cupluri!(...) Am venit să vă cunosc, să împlinesc scopul emisiunii! Sunt consultant vânzări în domeniul de amenajări interioare! Sunt designer de interior!”, a spus Alexandru, potrivit Kanald.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si