Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Alexandru Popa, criminalul care și-a incendiat mătușa în scara blocului, rupe tăcerea. Bărbatul a explicat motivul pentru care a recurs la gestul șocant

Alexandru Popa, bărbatul care și-a bătut și incendiat mătușa în scara unui bloc din Capitală, a explicat motivul pentru care a făcut acest gest șocant.

Alexandra Bercea,

Alexandru Popa, criminalul care și-a incendiat mătușa în scara blocului, rupe tăcerea


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un incident șocant a avut loc luni, 6 noiembrie 2023, în scara unui bloc din Capitală. O femeie a fost bătută, iar apoi incendiată.

Cum s-a petrecut evenimentul tragic?

Evenimentul tragic a început după ce agresorul a lovit-o pe victimă, a turnat cinci litri de benzină, iar apoi a incendiat-o în scara unui bloc din Capitală.

La întreaga scenă a asistat femeia de serviciu. Agresorul a plecat de la locul faptei. Tragedia a fost semnalată la numărul de urgență 112.

Alexandru Popa, criminalul care și-a incendiat mătușa în scara blocului, rupe tăcerea

”La data de 06 noiembrie 2023, în jurul orei 08.30, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 20 Poliţie, a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în scara unui bloc din Sectorul 6, o femeie ar fi fost stropită cu benzină şi i s-ar fi dat foc”, anunţă Poliţia Capitalei.

Citește și: Imagini exclusive de la priveghiul femeii ucise de nepot. Tatăl criminalului și actuala soție, față în față cu rudele victimei. Detalii emoționante de la fața locului

Agresorul care și-a ucis mătușa în scara unui bloc din Capitală, după ce a bătut-o și i-a dat foc este Alexandru Popa, fiul fostului bodyguard al lui Gigi Becali, Marcel Popa, potrivit  Gandul.

Care ar fi motivul real al crimei?

Motivul pentru care Alexandru Popa a recurs la acest gest șocant este halucinant. Acesta susține că a fost îndreptățit să o bată cu bestialitate pe mătușa sa, iar ulterior să o incendieze.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Pe data de 6 noiembrie, un telefon la 112 anunța faptul că o femeie a fost bătută și incendiată în scara unui bloc din Capitală.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului. Acolo, aceștia au observat că femeia mai ardea în zona picioarelor. Au adus un extinctor cu care au stins flăcările. Femeia nu a mai avut șanse de supraviețuire. Aceasta și-a pierdut viața în urma arsurilor de care suferise.

Alexandru Popa, nepotul femeii, în vârstă de 33 de ani a fost prins la scurt timp. Atunci când a fost găsit, el se plimba în zona blocului unde locuia alături de mama și fratele său mai mic.

La început, Alexandru Popa nu a recunoscut nimic la audieri. Chiar dacă imaginile surprinse pe camerele de supraveghere erau clare, bărbatul mirosea a benzină și era ars în zona picioarelor, el a susținut că în imagini era cu totul altă persoană.

El a fost dus inițial la Spitalul de Psihiatrie „Alexandru Obregia”, după care a fost mutat în Arestul Central.  

Acesta a fost nevoit să își recunoască fapta în fața Tribunalului București. De asemenea, a declarat că a decis să o ucidă pe Liliana Popa, „pentru că era rea și îl amenința”, potrivit  Gândul.  

Bărbatul a declarat că în urma decesului bunicului patern, tatăl și sora acestuia, adică mătușa, au moștenit apartamentul bătrânului. Locuința ar fi rămas în grija mătușii, ar fi închiriat-o și ar fi încasat banii singură.

Alexandru Popa, criminalul care și-a incendiat mătușa în scara blocului, rupe tăcerea

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Alexandru ar fi fost supărat pe faptul că mătușa sa nu împărțea banii din chirie, dar și din cauza faptului că nu îi permitea să locuiască acolo.

Citește și: EXCLUSIV: Nepotul care și-a ucis mătușa dându-i foc în scara blocului poate scăpa cu doar câțiva ani de pușcărie. Dan Antonescu, expert criminolog :"Sunt tot felul de variante prin care pedeapsa se micșorează"

În dimineața în care tragicul eveniment s-a produs, el ar fi mers să vorbească cu mătușa sa. Își dorea să o convingă să meargă la notar, având un plan de rezervă, pe care l-a pus în aplicare. Dacă mătușa sa refuza, avea să recurgă la gestul șocant, el având un bidon cu benzină.

În urma refuzului Lilianei Popa, bărbatul a început să o bată. Ulterior a strigat către o vecină să se îndepărteze, pentru a continua fapta.

Bărbatul este pus sub acuzare pentru omor calificat prin cruzimi și omor cu premeditare. Acesta riscă să fie condamnat la închisoare pe viață, potrivit Antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI