Cei doi câștigători ai primului sezon au fost Sorin și Larisa, iar emisiunea nu s-a oprit aici, sezonul doi fiind mai intens ca niciodată. 

Citește și: Radu, întâlnire senzuală cu Cristina în camera roșie. Momente intense în "Casa Iubirii"

A început al doilea sezon „Casa Iubirii”, iar noii concurenți s-au cunoscut deja între ei și au purtat diferite discuții.

Alexandru, noul concurent din Casa iubirii, a izbucnit în lacrimi

Băieții au avut parte de momente extrem de triste. Alexandru, unul dintre noii concurenți, a izbucnit în lacrimi la un moment dat, în timp ce le povestea colegilor lui câteva amintiri din timpul fostei lui relații, care i-a lăsat un gust amar.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tânărul le-a mărturisit că încă își simte sufletul afectat după despărțirea de fosta lui iubita. Tânărul a povestit că relația lor a durat patru ani de zile, însă au decis să îi pună capăt din cauza crizelor ei de gelozie duse la extrem.

Citește și: Concurenții din sezonul 2 din Casa Iubirii trec la atac. Mai multe afirmații vor declanșa un val de reacții

„M-am redeschis pentru ea! Și am zis că vreau cu față asta să fie ceva special! Am ieșit la întâlnire, am comandat Sushi! Mi-a întârziat două ore comandă! A întârziat și ea! A fost o aiureală! Ideea e că am scos-o la un picnic pentru prima oară, pe Herăstrău! Și chiar mă îndrăgostisem!”, a spus Alexandru, potrivit Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si