Close sidebar
Close sidebar

Alexia, revedere emoționantă cu tatăl și fratele ei, după ce medicii i-au replantat brațele: „A răbufnit în plâns”

Alexia, fata pentru care medicii au făcut o minune și i-au replantat brațele, după teribilul accident din Pașcani, a avut parte de o revedere emoționantă cu tatăl ei și fratele ei.

Ana-Maria Costea,

Alexia, revedere emoționantă cu tatăl și fratele ei, după ce medicii i-au replantat brațele: „A răbufnit în plâns”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cazul incredibil al Alexiei a șocat o țară întreagă! Medicii au făcut un miracol pentru ea, ei reușind să îi replanteze brațele, într-o operație de 20 de ore.

La scurt timp după finalizarea operației, Alexia a fost vizitată de tatăl ei și fratele ei, Eric. Momentul revederii a fost incredibil de emoționant.

Citește și: Miracolele se țin lanț! Alexia, fata de 15 ani căreia medicii ieșeni i-au replantat brațele, și-a mișcat degetele: „Toți sunt eroi!”

Alexia, revedere emoționantă cu tatăl și fratele ei

După operația de 20 de ore la care a fost supusă Alexia, în care medicii i-au replantat brațele, în urma accidentului de la Pașcani, Alexia a avut parte de o vizită specială.

Adolescenta s-a revăzut cu tatăl său și cu fratele său, Eric. Revederea a fost într-adevăr emoționantă, iar la acel moment Alexia era deosebit de fericită pentru succesul operației.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Fratele ei, Eric, a dezvăluit cum a fost experiența revederii cu sora lui, după momente atât de grele precum cele prin care au trecut ei.

„Acum am văzut-o pe Alexia. Am îmbrăţişat-o, am fost foarte bucuros. Este foarte bine. Foarte fericită, zâmbeşte, se mişcă mai greu, dar e în regulă.

A fost foarte emoţionant. Tatăl meu a răbufnit în plâns, m-am luat şi eu după el, n-am mai putut. Este puţin ameţită, dar fericită”, a declarat Eric pentru observatornews.ro

Citește și: Frățiorul Alexiei, fata care era pe cale să își piardă ambele brațe în accidentul din Pașcani, a fost cel care a găsit mâna surorii sale între fiarele autocarului

Eric a găsit brațul surorii sale printre fiarele autocarului

„Băiatul meu este un erou și în acel moment a fost îngerul păzitor al surioarei lui. El a avut sângele și bărbăția să îi caute mâna surioarei lui după ce a văzut că nu o mai are. Eric Tudose, un copil de doar 16 ani”, a mărturisit tatăl Alexiei.

Adolescentul  le-a povestit părinților săi cum, imediat după accident, a începuit să îi caute mâna surorii sale în speranța că medicii i-o vor putea pune la loc. El a găsit mâna stângă a surorii sale între fiarele autocarului.

Citește și: Ea este Alexia, adolescenta de 15 ani căreia doctorii din Iași au reușit să îi replanteze brațele după o operație de 20 de ore

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI