Un accident cumplit petrecut în Florida a provocat moartea a trei persoane, inclusiv Ali Spice, o tânără extrem de populară de pe rețelele de socializare, transmite Fox News.

Alexandra Dulin, cunoscută pe Instagram și TikTok drept „Ali Spice”, s-a numărat printre victimele unui șofer-kamikaze care conducea un bolid Toyota Tacoma.

Citește și: Durere fără margini! Marius a murit, după ce a fost lăsat să agonizeze în stradă, chiar de șoferul care l-a lovit: „Odihnește-te în pace, tati!”

Fata nu a avut nicio șansă când mașina în care se afla a fost lovită, pe State Road 44,de jeep-ul aflat pe sens interzis.

Ali Spice, influenceriță pe TikTok și Instagram, ucisă pe loc de un șofer kamikaze

Accidentul tragic a avut loc la scurt timp după ora 2 dimineața, duminică 11 decembrie, a spus tatăl ei pentru FOX 35 Orlando.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Tatăl lui Ali Spice, James Dulin, a povestit că fiica lui tocmai fusese în vizită la el de Ziua Recunoștinței, că au vorbit ultima oară sâmbătă seara și că plănuiau o altă vizită de Crăciun.

Cine a fost Ali Spice

James Dulin a mai spus că familia sa a primit sute de mesaje de condoleanțe, precum și flori de la admiratorii fiicei sale.

Starul rețelelor de socializare în vârstă de 21 de ani a început facultatea pentru a se specializa în design de modă, dar a renunțat când succesul ei online a luat amploare.

„Era o domnișoară mândră și muncitoare, care și-a croit propriul drum antreprenorial... și a făcut-o singură”, a spus Dulin pentru Fox Orlando.

Potrivit primelor informații de la Poliția americană, șoferul jeep-ului kamikaze, care a condus pe sens interzis, a dispărut de la fața locului.

El este căutat acum de polițiști. "Ne dorim doar să se facă dreptate", a spus tatăl îndurerat al Alexandrei Dulin. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si