Close sidebar
Close sidebar

Ali Spice, vedetă pe TikTok, a fost ucisă la 21 de ani de un șofer kamikaze

Dramă în lumea vedetelor social-media, o tânără influenceriță din Statele Unite, Ali Spice, a murit pe loc după ce mașina unui șofer-kamikaze a spulberat vehiculul în care se afla. Alături de Ali Spice au murit alte două persoane.

Sorin Negru,

Ali Spice, influenceriță pe TikTok și Instagram, ucisă pe loc de un șofer kamikaze

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un accident cumplit petrecut în Florida a provocat moartea a trei persoane, inclusiv Ali Spice, o tânără extrem de populară de pe rețelele de socializare, transmite Fox News.

Alexandra Dulin, cunoscută pe Instagram și TikTok drept „Ali Spice”, s-a numărat printre victimele unui șofer-kamikaze care conducea un bolid Toyota Tacoma.

Citește și: Durere fără margini! Marius a murit, după ce a fost lăsat să agonizeze în stradă, chiar de șoferul care l-a lovit: „Odihnește-te în pace, tati!”

Fata nu a avut nicio șansă când mașina în care se afla a fost lovită, pe State Road 44,de jeep-ul aflat pe sens interzis.

Ali Spice, influenceriță pe TikTok și Instagram, ucisă pe loc de un șofer kamikaze

Accidentul tragic a avut loc la scurt timp după ora 2 dimineața, duminică 11 decembrie, a spus tatăl ei pentru FOX 35 Orlando.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Tatăl lui Ali Spice, James Dulin, a povestit că fiica lui tocmai fusese în vizită la el de Ziua Recunoștinței, că au vorbit ultima oară sâmbătă seara și că plănuiau o altă vizită de Crăciun.

Cine a fost Ali Spice

James Dulin a mai spus că familia sa a primit sute de mesaje de condoleanțe, precum și flori de la admiratorii fiicei sale.

Starul rețelelor de socializare în vârstă de 21 de ani a început facultatea pentru a se specializa în design de modă, dar a renunțat când succesul ei online a luat amploare.

„Era o domnișoară mândră și muncitoare, care și-a croit propriul drum antreprenorial... și a făcut-o singură”, a spus Dulin pentru Fox Orlando.

Potrivit primelor informații de la Poliția americană, șoferul jeep-ului kamikaze, care a condus pe sens interzis, a dispărut de la fața locului.

El este căutat acum de polițiști. "Ne dorim doar să se facă dreptate", a spus tatăl îndurerat al Alexandrei Dulin. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI