Close sidebar
Close sidebar

Cine este, de fapt, mama Dianei Șoșoacă. Ce meserie are femeia

Ea este mama Dianei Iovanovici-Șoșoacă. Femeia este o doctoră celebră care iubește misterele și viața de dincolo.

Georgiana Balaban,

Diana Șoșoacă și mama sa. [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mama Dianei Șoșoacă este cunoscută de dinainte ca fiica sa intre în politică. Femeia s-a fotografiat alături de celebrități înainte ca Diana Șoșoacă să devină senator A.U.R. Mama avocatei Șoșoacă este doctoriță renumită. Ea are o pasiune pentru mistere și viața de apoi. Femeia a ținut mai multe conferințe despre existenţă şi non existenţă.

Alice Florescu-Bleotu este mama Dianei Șoșoacă. Ea este medic primar pe obstetrică-ginecologie și unul dintre cei mai apreciați specialiști din domeniul său.

Diana Șoșoacă și mama sa. [Sursa foto: Facebook]

Alice a obținut multe diplome în străinătate și este prietenă bună cu vedete din țara noastră. Printre cei cu care s-a aflat în relații apropiate se numără Marina Almășan și Florin Piersic.

Citeste si: Diana Șoșoacă, scandal la Matei Balș după incendiu! Cere demisia lui Arafat

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

În ultima perioadă, Alice Bleotu a prins o pasiune pentru ezoterism și susține conferințe peste tot prin ţară. „După moarte, s-a măsurat remanenţa energiei la nivelul creierului, care dă posibilitatea integrării spiritului în alte planuri. Viața e cel mai mare dar... așa cum îmbrățișăm copilul la naștere... venim din întuneric să găsim lumina de la capătul tunelului prin experienţă” povestea mama senatoarei AUR.

Citeste si: Diana Șoșoacă dă de pământ cu partidul AUR, după demiterea din funcție: „A ridicat palma la mine!”

Alice Florescu-Bleotu se mândrește cu fiica sa

Celebrul doctor ginecolog, Alice Florescu-Bleotu se mândrește cu fata sa. Femeia a declarat că fiica sa este responsabilă, curajoasă și bine pregătită profesional. Pe lângă Diana, doctorița Florescu mai are un băiat și mai mulți nepoți.

Senatoarea AUR alături de mama sa Alice Florescu-Bleotu. [Sursa foto: Facebook]

Frumoasa doctoriță este din Ploiești și are numeroase studii făcute în străinătate. Deși fiica sa este împotriva măsurilor impuse de autorități pentru a combate virusul COVID-19, femeia le respectă „ca la carte”. Diana Șoșoacă este renumită pentru momentele sale de revoltă împotriva purtatului măștii de protecție, mama sa, însă, a adoptat cu strictețe aceste măsuri în vreme de pandemie.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Diana Șoșoacă s-a alăturat grevei minerilor din Valea Jiului! Fosta senatoarea AUR a vrut să intre în mină: "România, în stradă!"

„Pentru că mulți Prieteni m-au întrebat:" de ce această poză?!"
Răspund că: ea ma reprezintă in această perioadă "pandemică"(virală) si, ca MEDIC îmi practic și îmi asum profesia, în condițiile normelor de disciplină profesională,adaptate momentului..." in Contemporaneitate": vizieră, mască, ochelari si intregul arsenal cerut, aseptic si antiseptic!
SĂ FIM SĂNĂTOȘI! ❤” a declarat Alice Florescu.

Citeste si: Ce spun psihologii despre senatoarea AUR, Diana Șoșoacă? Ce se ascunde în spatele comportamentului său?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI