Close sidebar
Close sidebar

Alimentele pe care nu ar trebui sa le mai cumperi niciodata! Sunt adevarate bombe pentru organism

Nutritionistii ne avertizeaza in legatura cu cateva alimente pe care le consumam multi dintre noi. Mezelurile afumate, ceaiurile imbuteliate sau sandwich-urile gata preparate ar trebui scoase de pe lista noastra de cumparaturi. Iata de ce.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Studiile au arata ca mezelurile afumate duc la aparitia cencerului, la cresterea tensiunii arteriale, si provoaca migrene. De vina ar fi procesul prin care acestea sunt afumate, relateaza realitatea.net.

Desi sunt extrem de gustoase, ceaiurile imbuteliate contin cantitati mare de zahar. De multe ori, acestea contin mai mult zahar si decat bauturile carbogazoase. Nici laptele cu arome, gata imbutelian nu ar trebui consumat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ar trebui sa eviti si sandwich-urile gata făcute. Desi pe ambalaj este trecuta data la care expire, nu stii ce contin ingredientele folosite la prepararea lor.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI