Au mai rămas 43 de concurenți la "Insula de 1 milion", reality show-ul prezentat de Cosmin Cernat, la Kanal D! Alin a părăsit competiția aseară, după ce a cedat brățara Renatei, iar Szilard a fost câștigător al primei probe, după un parcurs impecabil.

Aseară, Bianca a făcut strategia Jocurilor, aruncându-i-i în arenă pe Jaguaru, Szilard, Dragoș și Filip. Prima proba a fost una extrem de dificilă, și le-a solicitat concurenților echilibrul psihic și fizic, forța, precizia.

Szilard a ieșit învingător, iar Dragoș, Jaguaru și Filip au intrat la proba decisivă, una centrată pe răbdare, concentrare și îndemânare.

Filip a pierdut în fața competitorilor săi și acum este în pericol de eliminare. Mai are o șansă, aceea de a convinge pe cineva din cele trei tabere să-i cedeze brățara.

Citește și: Jocul Vlădaiei, actriţa care a cucerit prin zâmbetul ei, la “Insula de 1 milion”: "Aș fi puțin șireată…"

Tabăra sudicilor a fost iar măcinată de acuzații, de această dată Mădălina și Szilard au fost în centrul atenției. Mădălina a negat cu vehementa că între ea si Szilard ar fi o relație. Micuțu i-a îngrijorat pe cei din campul său cu starea de sănătate.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

prima proba de la insula de 1 milion

Proba 1 de pe „Insula de 1 milion”

Alin către Renata: "Sunt sigur că mai ai multe să-i arăți lui Lupu, copilul tău"

În arenă, Lemnaru a primit vestea vieții lui, aceea că vă fi tată. Momentul i-a tulburat puternic și pe ceilalți concurenți, a fost poate cea mai intensă emoție a zilei, mai ales că toți concurenții se luptă în acest moment, pe lângă lipsurile de zi cu zi, și cu dorul imens de familie, casă, prieteni.

Momentul culminat s-a consumat însă în Arena, când Alin i-a cedat brățara Renatei.

Citește și: Cristi, corporatistul din jungla dominicană, de la “Insula de 1 milion”. “Nu mi-a fost teamă, sunt un om cu inițiativă”

" Renata, drumul tău trebuie sau ar fi bine să continue pe Insula de 1 milion. Sunt sigur că mai ai multe să-i arați lui Lupu, copilul tău. Mă bucur că am putut să fac asta. Sunt sigur că mai ai multe de dovedit.(...) Mă bucur că am simțit bucuria jocului, nu aș fi plecat altfel...", a spus Alin înainte de a părăsi Insula.

alin si renata insula de 1 milion

Alin și Renata, la „Insula de 1 milion”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ruleta a decis și cine va face în această seară Jocurile. Flori, din tabăra Sudicilor, este cea care va face strategia zilei, alegand concurentii pentru confruntarile de la probe. "În sfârșit, puterea e în mâinile mele să îmi fac și eu de cap!", a concluzionat concurenta.

Nu pierdeți, în aceasta seara, de la 20:00, la Kanal D, o noua încleștare, pe Insula de 1 milion! Tensiunea competiției este tot mai mare, iar încercările prin care trec cei 43 de concurenți rămași pe Insulă vor capta atenția milioanelor de telespectatori. Reality show-ul “Insula de 1 milion”, prezentat de Cosmin Cernat, poate fi urmarit sâmbăta şi duminica, de la 21:00, şi lunea, de la 20:00, la Kanal D.

flori de la insula de 1 milion

Flori a fost extrasă de ruletă la „Insula de 1 milion”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si