În perioada în care era fotbalist în ligile inferioare din România, Alin Andronic de la Exatlon a trăit dezamăgirea vieţii.  “Vara trecută marca de opt ori în teste pentru ACS Poli dar nu a fost reţinut în trupa de Liga a II-a. După un tur la Flacăra, Alin Andronic a ales calea Germaniei şi e mulţumit de turnura vieţii sale. Joacă în ligile inferioare dar se află într-o comunitate în adevăratul sens al cuvântului”, scria Pro Sport, în 2013, despre cel care avea să ajungă finalistul sezonului Exatlon 2.

Alin Andronic de la Exatlon a trăit dezamăgirea vieţii:" Ca junior, Andronic a avut şi ghinion"

“La amatorii de la VfR Wenings evoluează alături de ex-lugojenii Ramon Anghel şi Mirel Drăguţ. Ca junior, Andronic a avut şi ghinion, deşi a ajuns la FC Naţional după terminarea liceului Banatul, tânărul atacant a avut parte de accidentări pe bandă rulantă. Nu a mai apucat să debuteze în “A” sub comanda lui Sorin Cârţu şi s-a întors în Timişoara, la Calor, apoi la Recaş.”, s-a mai dezvăluit despre Andronic.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Alin Andronic de la Exatlon a trăit dezamăgirea vieţii:" Nu a fost reţinut la ACS Poli deşi a marcat de opt ori în amicale"

Acum mai bine de 5 ani, Alin Andronic de la Exatlon a trăit dezamăgirea vieţii.  “Echipă cu care a promovat, marcând cinci goluri într-un sezon în care a fost din nou deranjat de accidentări.

Nu a fost reţinut la ACS Poli deşi a marcat de opt ori în amicale. Şi, după o scurtă perioadă la Flacăra, echipă rău-platnică cu care a terminat turul pe 1 în C, a luat calea Germaniei. “Eu tot voiam să plec din România, eram scârbit de ceea ce se întâmplă la noi în fotbal şi ce fel de antrenori şi oameni sunt la conducerea cluburilor”, a declarat Andronic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si