Alin a mărturisit că a fost destul de dezamăgit in momentul in care Bianca i-a cunoscut pe băietii cei noi care au intrat în Casa Iubirii.

Citește și: Emanuel, jucăria fetelor din "Casa Iubirii". Bianca a condus "dezmățul" (VIDEO)

Pe unul dintre noii concurenți, Bianca l-a luat la întrebări mai amănunțite, lucru care l-a pus pe Alin pe gânduri.

" Nu pot să zic că am simțit gelozie, dar a fost puțin interesant.  Primul băiat, Bogdan, a fost ok, dar am văzut că ea l-a luat puțin cam tare. A fost puțin ciudat că ea îi punea întrebări, să afle mai multe chestii",  a declarat Alin la  Culisele Iubirii.

Alin: "P oate așa e caracterul ei, dar a fost puțin deranjant"

Alin este îndrăgostit de Bianca si o admira foarte mult pentru felul ei de a fi si pentru modul în care ea privește lucrurile.

Citește și: Emanuel, jucăria fetelor din "Casa Iubirii". Bianca a condus "dezmățul" (VIDEO)

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"După personalitatea mea, pe mine dacă nu mă interesează de o persoană, nu o întreb. Știu că era nou-venit, că încerci să îl faci confortabil, poate așa e caracterul ei, dar a fost puțin deranjant. Totuși nu cred că a interesat-o, a făcut-o să se simtă ok", a mai spus fostul concurent din Casa Iubirii.

Citește și: „Ceva ce nu o să mai vedeți niciodată!” Radu din Casa Iubirii face un gest neașteptat față de fetele din casă

Alin o așteaptă în continuare pe Bianca și își dorește că ea să plece din reality-show-ul în care s-au cunoscut pentru a fi împreună. Fostul concurent știe că acest lucru este cam imposibil deoarece iubita lui este apreciata de către public și vă fi votata în continuare ceea ce înseamnă că mai are de așteptat până să o strângă în brațe.

Bianca, debusolată în Casa Iubirii

Bianca este în continuare tristă și lipsită de speranță. Nu știe ce va urma, ceea ce o bulversează și o face să verse lacrimi în continuu.

Bianca e bulversată, nu știe cum va continua relația cu Alin după ce se vor regăsi în afara show-ului TV: "Eu nu am trăit cu nimeni până acum",

Citește și:  Ce cadouri au primit concurenții din "Casa Iubirii" de Moș Nicolae. Bianca: "E groaznic!" (VIDEO)

"Eu am o sumedenie de gânduri în cap. Nu știu dacă voi ați trăit până acum cu persoana iubită, eu nu am trăit cu nimeni", a mărturisit Bianca.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si