Close sidebar
Close sidebar

Alina Bica detine bijuterii in valoare de 9000 de euro! Fostul procuror mai are un apartament si un teren intr-o comuna de langa Bucuresti.

Fostul procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism este cercetat, in prezent, pentru mai multe fapte de coruptie, dar si pentru abuz in serviciu.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Alina Bica a ajuns de cealalta parte a justitiei in noiembrie, 2014, cand a fost arestata preventiv, dupa ce, in prealabil, a fost suspendata din magistratura. Fosta sefa DIICOT este anchetata pentru abuz in serviciu, dar si pentru fapte de coruptie.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

La inceputul lui 2017, magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au condamnat-o la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru favorizarea faptuitorului in dosarul Bica-Simu, decizia nefiind definitiva.

Ei bine, daca ne uitam in treacat peste averea doamnei Bica suntem tentati sa spunem ca este instarita.

Aceasta detine, impreuna cu sotul ei, un teren in comuna Clinceni, un apartament in Capitala, o masina nemteasca fabricata in 2010 si bijuterii in valoare de 9000 de euro, bunuri ce au fost trecute in ultima declaratie de avere a Alinei Bica, depusa in 2014.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI