Alina, fostă concurentă în sezonul 2 al emisiunii "Casa iubirii", a abordat subiectul schimbărilor din viața ei și a mărturisit că se confruntă cu o problemă gravă de sănătate. Mai mult, aceasta a vorbit și despre concurenții din Casa iubirii, subliniind că a simțit nevoia să aibă o conversație cu Alexandru, fostul iubit al Biancăi, deoarece resimt același lucru.

Citește și: Ce se întâmplă cu Sorin la scurt timp după despărțirea de Nicoleta? „Unde e dragostea aia de la Casa Iubirii?”

Fosta concurentă de la Casa Iubirii susține că există o asemănare uriașă între ea și Alexandru, mai ales că amândoi au suferit traume din relațiile lor anterioare.

Alexandru ar fi supărat

Alina a precizat că ea și fostul concurent vorbesc destul de des. Totodată, se pare că Alexandru este dezamăgit de acțiunile Biancăi la adresa lui și nu poate uita.

Citește și: VIDEO. "Mi se pare superficial". Patricia îl pune la punct pe Claudiu, noul concurent din "Casa Iubirii"

"Eu vorbesc cu Alexandru, pentru că eu îl știu pe el dinainte de emisiune.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mi-am permis să văd cum se simte. Îl știu de la sală, zâmbeam la el tot timpul, mi se părea drăguț și simpatic. Am observat cât timp am stat în casă că eu și el ne asemănăm foarte mult din anumite puncte de vedere. Avem amândoi traume și din copilărie și din fostele relații și avem același mod de a gândi, doar că acționăm diferit. Eu sunt impulsivă, el în schimb nu este.

Chiar îmi face plăcere să vorbesc cu el, este un om bun. A fost singurul din casă care a văzut mai departe de latura mea recalcitrantă și am apreciat. Încă nu am ieșit, probabil o să ieșim. Nu e vorba despre vreo relație. Și el și-a dat seama de ce mi-am dat eu seama vis-a-vis de Bianca. Alexandru a fost în primul rând foarte supărat pe el, că s-a lăsat prins în jocul ei.

Când a apărut Laurențiu, Alexandru a început să dispară.", a povestit Alina pentru WOWbiz.ro.

Fosta concurentă face dezvăluiri șocante despre Patrick

De asemenea, fosta concurentă a dezvăluit o altă situație surprinzătoare. Alina a povestit despre o întâlnire pe care a avut-o cu Patrick, iar această întâlnire i-a lăsat un gust amar. Alina a menționat că Patrick a făcut un gest care a stârnit în mintea ei semne de întrebare.

Citește și: George și Larisa au dezvăluit motivul pentru care nu vor să formeze un cuplu. Ce spun ceilalți concurenți?

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Probabil o să fiu judecată pentru ce o să spun, dar chiar nu mă interesează. Eu am observat că lui Patrick îi plac femeile de la 30 în sus, pentru că fără să vreau m-am întâlnit cu el la un eveniment în Timișoara, n-am schimbat decât două vorbe, doar că am observat că se uita

la o prietenă de-a mea, care are 30 și ceva de ani. Nu cred că relația lor o să dureze foarte mult.", a mărturisit Alina, la Culisele Iubirii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si