Alina de la ” Casa Iubirii” a trecut deja prin emoțiile unei lupte în gala RXF, atunci când a câștigat împotriva Andradei, o fosta concurentă ”Puterea Dragostei”.

Alina de la ”Casa Iubirii” a provocat-o pe Simina Loica la luptă în cușcă

„Sunt mai mult decât pregătită, abia aștept o nouă luptă. Sper să am și cu cine.  În principiu, am câteva idei, sper să fie și acceptate de către toată lumea. 

Vreau să o provoc pe Simina. Consider că ar putea fi un meci destul de frumos dacă și ea ar accepta.

Citește și: Lacrimi vărsate de Lorena în ediția de azi a emisiunii ”Casa Iubirii”. Ce s-a întâmplat în camera roșie cu Marinel

Mi s-a părut destul de drăcoasă de-a lungul timpului și chiar mi-ar plăcea să fie un meci de la mamă la mamă cum s-ar spune.

Avem aceeași înălțime, greutate, de asta m-am și gândit la ea. În același timp mai am două nume, unul ar fi Roxet, nu a fost la vreo emisiune, dar e destul de cunoscută pe Tiktok și ar mai fi Denisa Despa. Am văzut că a zis că dacă are cu cine să facă show, ea se bagă. ”,  a spus Alina, potrivit Kanald.ro.

Lacrimi vărsate de Lorena în ediția de azi a emisiunii ”Casa Iubirii”. Ce s-a întâmplat în camera roșie cu Marinel

Marinel și-a cerut scuze Lorenei pentru faptul că a dezamăgit-o, însă atitudinea ei nu este chiar pe placul lui.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Concurentul și-a cerut scuze pentru că a dezamăgit-o, dar Lorena numește ce s-a întâmplat doar o iluzie.

Citește și: Aisa este deranjată de glumele lui Patrick. Ce a avut roșcata să-i reproșeze

”Nu m-ai dezamăgit, pur și simplu a fost o discrepanță între ceea ce erai la început, adică sclipirea ta și toată iluzia pe care ai avut-o și o discrepanță cum ești acum, atâta tot. ”, a spus Lorena, potrivit kanald.ro.

Concurenta susține că Marinel nu este așa cum ea și-a imaginat

Ieșind din camera roșie, Lorena a început să plângă și le-a dezvăluit fetelor că Marinel nu este așa cum ea credea și că își arată adevărata față.

Citește și: VIDEO. Laurențiu le descrie pe fetele din "Casa Iubirii" cu un singur cuvânt. "Ești dorința mea interzisă"

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

”Asta e problema, că eu nu știu care e valoarea mea”,   a spus Lorena.

Marinel a văzut lacrimile Lorenei și se declară neputincios, acesta a susținut că nu poate forța nimic dacă nu a simțit acel ceva de la început.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si